0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
:d benim 1433 çıktı az riskli gurubundayım bu ödemekte olduğum 2 kredi yüzünden olabilirmi yasin bey paylaşım için teşekkürler
ben de baktım ama çok güvenilir değil bu. Kapattığım kredi kartları falan görünüyor. Güncel bilgiler yok. Para tuzağı. Bankacı bir yakınınızdan rica etseniz bakar söyler.
Birde bugünlerde "banka masrafları ve kredi kartı aidatlarınızı" sizin yerinize tahsil edelim diye telefon açanlar var, bunlara kanmayalım dolandırıcılar.
Sanırım hiç kredi çekmediğim için notum yüksek çıktı. 11 yıldan beri de 1 tane kredi kartım var. O yıldan beri sadece o kartı kullanıyorum. Hiçbir ay da ödemesini geciktirmedim çok şükür.
Bunlar vahşi kapitalist sömürge sistemin tuzakları. ABD de insanlar nakit biriktirme, tasarruf etme diye bir şey bilmezler. İnsanlar kredi notunun yüksekliği ile övünür.Yani olmayan para ile borç alabilme kabiliyetleriyle övünürler. Bize de bu sapık anlayışı aşılıyorlar böyle güzel güzel.
Çok kredi çekmiş olup zamanında kapatsaydınız da notunuz yine bu çıkardı. Notu düşüren etken zamanında ödememe, takibe veya icraya düşme.
Çağlar bey konuyu paylaşırken kendimden ziyade kredi çeken arkadaşları bilgilendirmek amaçlıydı. Yoksa size katılmıyor değilim. Mesaj Birleştirildi: Eylül 24, 2014, 15:24:41Doğrudur Aytaç bey...
Yasin ben kimseye bişey demiyorum yanlış anlamayın. Bilgiler güncel değil ve bu zaten vermeleri gereken bilgilerden de para kazanmanın yolunu bulmuş bankalar. Bu adamları ve kafa yapılarını sevmiyorum.İnsanlar kredi tuzağına düşüyor malesef. Biz de düştük araç alırken. Kredi konusu bence sadece konut olayında kabul edilebilir. otomobilde de %25 ten fazla olmamalı. Bir daha gaza gelip kredi ile araba falan almam. 0,79 gibi bir kredi oranıyla, dosya masrafsız falan almıştım ama o bile artık çok mantıksızmış. Aşırı bir tüketim trendine sürüklendik toplum olarak. Bakıyorum Almanya'da mühendislik yapan kuzenim benim bindiğim Aurise binmiyor, pejo partnere biniyor. Ayda 120 euro para veriyor o kadar.Bir uyanış hareketi başlattım kendi çevrem de ve 1-2 yeni araba alacak kişiyi vazgeçirdim. Konut olayında da yüksek faizli kredi çekmeyin diye uyarıyorum herkesi. Bunu duysa bankalar kredi notumu 1400 altına çekerler hemen
Bozuldu sistem Neresinde yazacak bu not ? emailmi gelecek sms mi gelecek? Hata verdi bende Şaşırdı herhalde aaaa Murat Kredi kullanacak herhalde falan dediler
Üyelik bilgilerini girince en üstte büyük bir puntoda genel notu yazıyor 1809 gibi. Email ile olan hizmetler ekstra ücretli risk raporu.