0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taksi bile oldu.C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toyota Aralık ayı için Corolla'da 7,200 TL'ye varan bir indirim uygulamış, CH-R'de ise lansman fiyatları devam ediyor diye belirtmişler. ODD rakamları açıklamadı, CH-R'nin ilk ay performansını merakla bekliyorum. Verso ile ilgili uzun zamandır liste fiyatında indirim yada herhangi bir kampanya yapılmıyor, bu model ile ilgili farklı bir bilgisi olan var mı?
CHR için ilk ay sayılmaz 15 kasımda satışa sunuldu 15 günlük performans diyelim. Bu arada lansman fiyatı diyorlar ama chr de fiyatlar ötv zammı hariç 3.000 tl kadar artmış durumda . Ben aracı 17 kasım da aldım 90. 000 tl ye şu anda 96.950 tl görünüyor 1.2 turbo advance multidrives...
hocam bu aracın hybrid olanı satılıyor mu şuan?yoksa 2017'de mi gelecek?
Aurislere 3500 TL zam yapıştırmışlar.Corolla Dizellerde 7 bin TL indirim var..Corolla Benzin-Dizel aralığı 3750 TL ye inmiş, şaşılacak iş.Çatır çutur satarlar bu ay dizelleri.
C-HR'nin lansman günü kapora vermeme, hatta teslimatı ÖTV zammından öncesine söz vermelerine rağmen benden de ÖTV farkı talep ettiler. Reddettim, tepki gösterdim, 3-5 kuruş para, bir de servis indirimi önerdiler. İki aydır araçsızım, bunun 1,5 ayı C-HR'nin fiyatını beklemekle geçmişti. Aklımda başka araç olmadığı için ve ikinci elin de uçtuğu bir zamanda, biraz aciliyetten biraz mecburiyetten almak zorunda kaldım. Kısmetse yarın teslim alacağım.. Bugün almaya kalksaydım 4 bin TL daha fazla vermek zorunda kalacaktım..
Yanlış yapmışsınız.Sizin bu davranışınız ileriki zamanda bize ya da diğer toyota alacaklara yansıyacak.Alper Beyin bahsettiği 3 nesil toyota alan ötv farkını yansıtmak istedikleri abim gibi tepki koymanız gerekirdi.Siz boyun eğip aracı aldığınız için Toyota VW satış politikasına doğru gitmekte.Önceden bunları yapamıyorlardı.Geçen yıl Auris için fiyat aldığımda bana ellerinde olmadığını,15-20 gün içerisinde aracı getirebileceklerini ancak ay döndüğü için zam beklentisi olduğunu ve zamlı fiyatı yansıtacaklarını söylediler.Bende nasıl yani, ben araç için sözleşme yapacağım sipariş edeceğim kapora vereceğim araç gemiyle gelirken zam alacak ve ben 3 bin lira fazla para vereceğim öyle mi dediğimde karşımdaki satışcı arkadaş birşey söyleyemedi anında terk ettim orayı.2 ay daha bekleyip 5 bin lira + 2-3 bin lira ötv farkı az ödeyerek CHR sahibi olurdunuz hemde bayiye tepki koymuş olurdunuz.
Kasım ayı ortasında corolla advence 1.4 mmt dizel aracın liste fiyatı 89(86 da olabilir)bindi zaten.Lİste fiyatını 10 bin artırıp 7 bin indirince corollada büyük indirim var deyip millete yutturuyorlar :)Adamlar haklı inanan çok.
Toyota CHR Kasım 15 te satışa sunulmasına rağmen 1007 adet satılmış. Hybrid versiyon satışta olmamasına rağmen çok büyük başarı 15 günde 1007 adet satılması ...