0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle verdiğiniz bilgiler için sizlere çok teşekkür ederim. benim arabadan beklentim aslında çok yüksek değil. sadece önceki arabamda ustalardan bıkmıştım. gerçekten işinin ehli ve dürüst usta bulmak çok zor. bu yüzden sorun çıkarmayacak bir araba almak istiyorum. öğrenmek istediğim. 1.4 ve 1.6 motor arasında performans dışında bir fark varmı. özellikle 1.6 tavsiye ediliyor bunun nedeni nedir. yaptığım fiyat araştırması neticesi 1.4 lerin bütçeme daha uygun olduğunu gördüm. birde donanım olarak boştan doluya sıralaması nasıl. en dolusu sol sanırım
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. 25000 tl gibi bir bütçem var bu durumdu ya 1.6 2002 model bir araba alacağım yada 1.4 2006 model. ne dersiniz tercihim motor mu olmalı yoksa aracın yaşı mı,
2001 e11 kasa 2002-2003 e12 kasa Vvti motorlarda yag eksıltme sorunu var beyfendı.26 bınlırayı 12 yasındakı bır arabaya yazık edersınız .Acele etmeyın pıyasalar sismis beklemede kalın dusunce bulursunuz.Ayrıca 2002-2003 lerde perde ve yan hava yastıgı cd calar yok.Onun yerıne 2 veya 4 aırbag kasetcalar.Yada baska uygun araclara bakın.Kurbandan sonrayı bekleyın.Ben kendım 2004 78 bınde orjınal sol hb yı okysnus mavısıydı.brc lpg lı 22.5 satmıstım.2002 ye 26 bınlıra ucuk bır rakam.Pıyasa yuksek.Adamlar ıstıyor talepte olunca gereksız rakamlar sonr elınde kalıyor
2002 modele 26 verılmez yuksel.Onu anlatmak ıstedım.Ilk cıkan vvt i lar e 11 kasada basda olmak uzere e12 nın de ılk cıktıgı yıllarda sorunlu ıdı.