Arkadaslar corolla sedan 2006 için şeffaf stop ariyorum. bana yardımcı olabilecek olan var mı? ben daha henüz rastlayamadım aradığıma..
Benimde bildiğim yok ve bence stoplar gayet şık ben düşünmüyorum şahsen değiştirmeyi olsa bile
ben buldum
ama hiç görmedim nasıl bi şey
eskişehirde tuning shop u olan çok sevdiğim bi abimin arkadaşı yine aynı meslekten satıyo ama hiç görmedim bilmiyorum güzel mi değilmi
bende 2000 model için arıyorum fakat bulamıyorum bir türlü özel yapım oluyormuş fabrika çıkışı yok malesef....
boş yere arama kardeş hiç bir firma üretmiyor sedan için
aynen neler çektim bulacağım diye ama yok en azından bizim kasa için
aslında 3D stop olsa cok guzel durur.Hella gıbı markalara ozel yaptırırsan olabılır yoksa pıyasada uretılmıyor
kardeş 2006 sedana göre bende şeffaf stop var ben satıyorum kendi arabamda kullanıyodum ama arabayı değiştirdim 2008 aldım 2008 kasalarada olmuyo malesef istersen 537 350 21 94 numaralı telefonda bana ulaşıp konuşabiliriz
98 senesinden şimdiki kasa corollaya sahip olanlar şanslarına küssün bence.Yeni kasa corollalar için angel farlar ve led stoplar var 690 ytl tanesi bulursanız benim kasaya göre alırım hemen özel yaptırılmış olan var ama güzel değil
aynen benim kasa içinde olan varsa bilen varsa hemen sölesin