0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S60 harika olmuş gerçekten CC ile Passat arasında sadece tasarım ve donanım farkı var.Golf bu ikisinden de kaliteli. [emoji4]Hakikaten VW'in icinde bir tutarsızlık var. [emoji4]
enes emin ol yikamada çok arabaya binip indim belkide bir çok kisinin goremedigi detaylari gordum ve inceledim cc dedigimiz araba konsol bakimindan zayif gelmis olabilir sana ama golf yeni bir arac bunla kiyaslama bence yeni golfun koltuklari bile hic bir wv de yok
passat cc ile golfü karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak olur
wv golf e ayrı bir önem veriyor diye biliyorum ben.
ben hep cc yi gereksiz bulmuşmdur yani belkide önyargı bilmem eskisi kadarda wv araçlarını sevmiyorum açıkcası.önceden çok severdim ama.nezaman seat ve skodayı aldı onların üstüne düşmeye başladı ozaman kalitesini düşürmeye başladı diye düşünüyorum
turbo meselesinden sonra gördüm ki toyotanın acilen turbo benzinli ayrıca lpg uyumlu bir araç yapması şart gibi.
Sanırım bunun için daha bekleyeceğiz, Toyota'nın benzinli turboya alerjisi var. Ama lpg'li çıkarsa satar.
s60 1.6 lt dizeli kesinlikle tavsiye etmem, araçta yolculuk ettim. motor sesi focus'ta içeri ne kadar geliyorsa s60'ta da o kadar içeride. özellikle bozuk yollarda süspansiyonu gürültülü çalışıyor. aracın içine binene kadar her şeyiyle etkiliyor, yola çıktıktan sonra "bu araca bu kadar para sırf görüntü için verilir mi ?" diye düşünüyorsunuz. bu sınıfta bir araç için hayâl kırıklığı. s60 yerine a3 sedan daha iyi bir seçim olur.
Arkadaşları ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama samimi yaklaşımları var S60'ın Mercedes E serisi'ne yakın (gibi) malzeme kalitesi olduğundan bahsediyorlar.http://arsiv.otopark.com/index.php?do=haber&id=1817
volvo s60 ı şehrin haylaz çocugu olarak çıkardı diye hatırlıyor ve biliyorum.malzeme kalitesi kasada ve iç mekanda gerçekten çok güzel ama hangi araçlarla test edildi bilmiyorum da motordan testlerde çok başarılı olamadı diye biliyorum.yani beklentinin altında çıkmıştı sanırım.bu tabi yeni makyajlanan hali için konuşmuyorum bu kasanın ilk patladıgı zamanlardı.
Aynen Ogün motor yetersiz kalıyormuş aracın ağırlığı 1650 kg'mış 1.6 dizelden'de bu ağırlık için pek birşey beklememek lazım bence.