0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acaba toyotanın fabrika çıkışlı lpgli araçları var mıdır
Var.
CNG nin var olduğunu biliyorumda LPG Türkiye pazarına sunuluyor mu?
Avustralya da oldugunu biliyorum.Birde Japonyada taksiler kanunen çevreyi korumak için LPGli olmak zorunda. Taksi için fabrika çıkışı LPGli modeli iç pazarı için var.
çok doğru bi düşünce, İnsignia D sınıfı bi araç Civic C sınıfı, konforu daha üstün olacak bi kere. biz profil fotomdaki aracın (resime göre) solunda Avensis i almadık diye arada pişmanlık duyuyorum,sırf otomatik istedik diye Corolla aldık. Aralarında fark çok aynı motor olmasına rağmen biri D diğeri C sınıf araç. Avensis kullanıcısı ve özellikle piyasada çok bulunan 1.6 motorların çoğunda LPG mevcut,Opel fabrika çıkışlı yapmış çok mu ha biz Corolla ya benzinle biniyoruz paşa paşa, o ayrı Bide km önemli değil bence,tamam psikolojik sınır var ama bakımları zamanında yapılan araçlarda niye sıkıntı olsun? olsa bile serviste kayıtları mevcut ise servis gereken yardımı gösterecektir emin olun poşetleri üstünde Civic muayenede görülmüş yazıyordu, araç fabrikadan LPG alt yapısı ile bayiye geliyor. Bayi tankı ve diğer montajları yapıyor ruhsat çıkmadan muayeneye girmesi gerekiyor
Aynen öyle. Neticede bir üst segmentteki araç her zaman daha kaliteli, konforlu olur. ( istisnalar hariç)Bu arada siz bir zahmet benzinde binin. Dizel gibi yakıyor mübarek. [emoji4]
bizimki biraz psikolojik , pompada 4.99 görmek var 2.49 görmek var ama LPG bizi bıktırmıştı bunun keyfine varıyoruz
Bir toyota kullanıcısının tork konvertörlü şanzımana dandik demesi tuhaf . Toyota kullanıcısının en önemli kriteri genelde sorunsuzluktur . Şanzımanlar arasında ise buna manuel de dahil en sorunsuz şanzıman eski tip tork konvertörlü şanzımanlardır . Bu nasıl bir çelişki sayın Duman . Diğer yandan opel insignaya uçma özelliğide katsa Türkiye'de passat kadar başarılı olamaz . Yanına dahi yaklaşamaz . Bunu passat çok iyi olduğundan değil Türkiye'de passata olan ilgiden dolayı söylüyorum . Doğuş otomotivin istersen al satış politikasına rağmen Türkiye'de sınıfında satışta 1 numara olan bir araçtan bahsediyoruz . Ben seneye aracı değiştirmeyi düşünüyorum ve bende buna rağmen passat ve cc yi seçeneklerimin arasına kattım çünkü d sınıfında 2. el değerini en iyi koruyan araç bunlar ve diğer rakiplerine göre kalite olarakta iyi durumdalar . Hele dsg şanzıman seçeneği varken diğerlerine bakmam bile bakacaksamda bmw bakarım çünkü dsg ye rakip tek şanzıman şu an zf 8 ileri şanzıman . Hiç kullanmadım ama mercedesin 7 g-tronic şanzımanı bile dsg gibi değil diyorlar ve izlediğim bir çok testtede 7g-tronic şanzımanın dsg gibi hızlı vites değiştirmediğinden şikayet ediliyor . Yazdığım tamamiyle kendi fikrimdir ve beni bağlar isteyen istedği aracı alıp binmekte özgür .
CC ye bindim abi gerçekten çok kaliteli bir araba.Golfü beğendiysen buna hayran kalırsın eminim. İnsignia hakkında bi fikrim yok ama Passat CC 1 gömlek daha güzel geliyor.______________Ön yargılarınızı yıkın bence ne olursa olsun.Yapıyorlar mı? yapıyorlar.
Maddi olanak varsa Audi a5 Sportback e de bakmanı öneririm abi. Volvolarda kaliteli araçlar ama bazılarında ford la benzer parçaları var diye duymuştum.Ayrıca arıza yapma durumu nedir bilmiyorum
Volvonun hangi serisi cc ile kiyaslanir bilmem ama cc gercekten audi kalitesinde bir araç
Kardeşim 1.6 hacmin üstüne çıkamıyorum . Zaten şu an sadece bakıyoruz 10 ay sonra almayı düşünüyorum . Zaten 10 ayda ancak kararımı veririm seçenekler o kadar çok ki insan şaşırıyor . Bu ay geçsin artık havaların iyi olduğu günlerde araçları test etmeye de başlayacağım . Şimdilik seçeneklerimi sadece netten araştırdığım kadarıyla yapıyorum . Aslında skoda superb çok hoşuma gidiyor ama babam tutturdu 2. eli iyi olan bir şey al diye haksız da sayılmaz . Birde mesela demin 1.16d ed testi izledim oda çok hoşuma gitti ama dediğim gibi şimdilik sadece netten araştırarak fikir yürütebiliyorum araçları canlı incelemeye başlayıp test ettiğim zaman daha sağlıklı fikir yürütebileceğim . Çünkü testlerin çok objektif olduğunu düşünmüyorum . Büyük ihtimal seçimim 1.4 tsi highline veya 1.4 t audi a3 olacak . Çünkü babam büyük arabaya çok sıcak bakmıyor ve demin biraz konuştum ikna olacak gibide değil . Birde Golf 1.4 tsi da kullanma şansım oldu ve çok beğendim .
Şişirilmiş Passat bence.CC'yi Volvo'yla kıyaslamak Volvo'ya hakaret olur bence. S60 koltuklarını CC'nin tamamına değişmem. Adamın uykusunu getirir o derece. [emoji2]
s60 sadece gordum kullanmadim sanirim s40 surdugum yada s60 ta olabilir fakat kesinlikle sisrilmis passat degil passatla yapilari cok farkli bir kere kivrimlari herseyi cok farkli kapilarin direksiz olusu en guzel ozeligi bence ben kullandim 1.4 160 dsg cam tavan siyah 18 lagos fulldu kisaca gerçekten kaliteli bir araç zamaninda c180 ile takas etcektik simdi piyasasi coo yukseldi