Gönderen Konu: Motordaki ses??  (Okunma sayısı 1202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Motordaki ses??
« : Ağustos 29, 2014, 15:38:19 »
Arkadaşlar daha önce böyle bir ses yoktu bugün başladı sanki buji kablosu çıkmışta bi yere elektrik atlaması yapıyor gibi  kaynağı ne olabilir acaba video ekleyemedim

Toyota Club Türkiye

Motordaki ses??
« : Ağustos 29, 2014, 15:38:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
Ynt: Motordaki ses??
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2014, 15:44:36 »
Çıkan sesi en azından duymak gerekir ama bobinde ya da ateşleme sisteminde sorun olabilir. Bir de akü kutup başlarını sıkılayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2014, 15:50:06 »
Çıkan sesi en azından duymak gerekir ama bobinde ya da ateşleme sisteminde sorun olabilir. Bir de akü kutup başlarını sıkılayın.
Bujiler dün geldi fırsat bulup takamadım arkadaş izinde bugün aradım bide buji kablosu getir diye buji kablosunu aldığımda değiştirmiştim nerdeyse 3 yıl oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2014, 22:34:52 »
Ses olayı yatak vuruyormuş bugün Mercedes servisinden ayrılma arkadaşım sesi dinledi yatak vuruyor dedi yağ eksiltme sorunuda mevcut Kayseri'ye izine gidince komple motor yaptırayım diyorum 1600 2500 tl arası  çıkıyormuş aradığım arkadaş burdakilerde bi baksın dedi acaba motor komple yapılırsa performans kaybı olurmu çekişi ve çok soğuk havalarda çalışması çok güzel  sizlerin önerileri nedir arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2014, 23:02:16 »
Ses olayı yatak vuruyormuş bugün Mercedes servisinden ayrılma arkadaşım sesi dinledi yatak vuruyor dedi yağ eksiltme sorunuda mevcut Kayseri'ye izine gidince komple motor yaptırayım diyorum 1600 2500 tl arası  çıkıyormuş aradığım arkadaş burdakilerde bi baksın dedi acaba motor komple yapılırsa performans kaybı olurmu çekişi ve çok soğuk havalarda çalışması çok güzel  sizlerin önerileri nedir arkadaşlar
Yaşar bey yatak vuruyorsa nasıl yola çıkacaksınız sekmanlar kitlenir (kayseriye) yatak sarar araba  kullandıkca Krank milinin kırılma durumu var 1milyar krank mili. Dikkat edin. Performans kaybınız filan olmaz o yönde endişeniz olmasın gecmiş olsun...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2014, 23:13:39 »
Yaşar bey yatak vuruyorsa nasıl yola çıkacaksınız sekmanlar kitlenir (kayseriye) yatak sarar araba  kullandıkca Krank milinin kırılma durumu var 1milyar krank mili. Dikkat edin. Performans kaybınız filan olmaz o yönde endişeniz olmasın gecmiş olsun...
Teşekkür ederim valla bende onun derdindeyim  300 km bizim ilçe yatak çok hafif vuruyor zorlamadan bayramdan bi kaç gün önce izin alabilirsem gitmeyi düşünüyorum 3 güne yapılır diyorlar motor kısmet hayırlısı bakalım