0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2013lerde bunlardan çalmışlar 2014 sonrası olan life paketlerde ön makyaj ışığı yok
Bende var
Senin 2015 değil miydi yahu ?
Evet 2015 Bende torpido aydınlatmasıyla 4 cam tek dokunuşta açılma özelliği yok gerisi mevcut
bende torpido aydınlatıcısı var 4 cam all auto da mevcut lakin makyaj aylarında ışık yok ışık olsa da bir faydası yok çünkü ayna kapagı üste acıldığı için engelliyo
MerhabaServisteyimde arkadaşlar bu parçayı taktıran varmıdır ?yararlı gibi duruyor da çok ağır
barış bey hayırlı olsun öncekinden daha güvenli olmuş gibi duruyor dikkatimi çeken eski plastik olan koruma da hava kanalları yok yeni takılan da var olması dahaiyidir en azından hava sirkülasyonu artar ve araç daha az ısıya maruz kalır ve metal olduğu için alttan gelecek hasarlara karşı daha mukavemet li olur hayırlı olsun
Güvenlik açısından doğru değil.
taktırmadık,plastik koruma olan aynı işlevi görüyor mu?ona bakmak lazım,tahminen kaç kg ve servis kesinlikle öneriyor mu?
yok taktırmadım sadece serviste görünce merak ettimde sordum Mesaj Birleştirildi: Temmuz 03, 2018, 20:16:43mesela?Mesaj Birleştirildi: Temmuz 03, 2018, 20:17:27servis ile bunla ilgili sormadım sadece masada broşür ve sağımda duruyordu merak ettim sadece kilosunu sordum 15-20 kg dendi
bakım için geldiğim kayseri aksoy plaza da tamamen metal olan karter koruma getirmişler fiyatı 325tl artı kdv herhangi bir indirim söz konusu değil hemen hemen aynı tür malzemeyi kendi ustam 250 tl ye temin ediyor
kuruduğunuz cümleleri burda kendilerine de söyledim gerçi çalışan insanlar onların da yapabileceği bir şey söz konusu değil toyota yı artık anlamak güç premium araç üretip takmadıkları parçaları ek ücretle satıyorlar maalesef madem gerekli bu parça çağır araçları ücretsiz montajını yap toyotanın eski politikası kalmamış artık
Kendileri kaybeder hocam. Bir daha kesinlikle Toyota falan almam! Eski kalitesi yok artık. Benim aracım servis bakımlı ve 100.000 km sonrasında şanzıman arızası çıktı. Üstelik benim kullandığım kasalarda bu sorun sanırım kronik. Serviste bunu kabul ediyor, bu kullanıcı hatası değil diyor. Toyota'yı arıyorum. Garanti olsun olmasın 30 yıl sonra bile üretimden kaynaklı bir sıkıntı olduğunda Toyota aracının arkasındadır, merak etmeyin diyor. Yetkili bir serviste arıza kaydı açın hemen gereğini yapalım diyorlar. Gidiyorum servise, arıza tespit edilip kayıt oluşturuluyor, kullanıcı hatası olmadığı belirtiliyor. Toyota Türkiye'yi tekrar arıyorum ve aldığım cevap: Üzgünüz, aracınızın garantisi dolmuş durumda. Tüm parça ve işçilik masrafları kullanıcıya aittir diye geri çevriliyorum. Nerden bakarsan rezalet!