0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim anlamadıgım 2 ay önce degişen malzemeyi nasıl 3 aydır kullanıyorsunuz?
ampulun garantisimi olur ? 15 liralık malzeme için açılacak konu değil yemin ediyorum.
Ampul degismis niye degismis acaba abi?Ya voltaj sorunu varsa. Yüksek voltajdan ampul kesiyorsa?Ampul degistiginde servis bunu ölçtümü. Yani anlayacaginiz gereksiz bir konu degil abi.
İlke ampulün değişim mantığı çok basittir, patlamış ve değişmiştir Voltaj sorunu varsa zaten ampul patlayana kadar daha düşük amperajda sigortası var o patlardı, hadi diyelim ki voltaj sorunu da var (regülatör bozuk ki bozuk olsa yüksek voltamper değil düşük voltamper iletir) ampulü nasıl ölçecekler Konunun gerekliliği şöyle ki, değişen ampul orijinal miydi? optifit miydi? neydi ?
2.si eve aldığımız ampule bile 6 ay garanti veriliyor...Ben araçta var mı diye sordum hepsi bu..Bilen paylaşsın dedim ama
Git bakalım servise 15 liraya neyi değiştiriyorlar.... 2.si eve aldığımız ampule bile 6 ay garanti veriliyor...Ben araçta var mı diye sordum hepsi bu..Bilen paylaşsın dedim ama
15 Liralık malzeme demiş bir arkadaş dünyadan bir haber anlaşılan.. Bugün gittim servise bana işcilik hariç ampül fiyatına tam 80 lira dediler bilmem anlatabiliyormuyum
80 lira bir ampule para verdiysen bir doktora görün.