0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba toyotadaşlar aracima bir süre önce lpg yaptırdım bagajdan feragat etmemek için simit tank taktirdim stepne yerine ertesi gün de seyahate çıktım velhasıl bir süre sonra lastik basınç uyarı ışığı yandı lastiklere hava vurdursam da sonmedi reset tuşuna vs hepsini yaptım servisi aradım stepneyi de görmesi gerekiyor sensörler in dediler nitekim öyle oldu kapıya gelir gelmez ışık söndü.Şimdi benimle aynı sorundan muzdarip arkadaşlar uyguladığınız çözüm nedir?Şimdiden yanitlariniz için tesekkurler.
Ortamda bulunmasını sağlayacak sökerek
sökse dahi lastiğe takılı olmadığından gerekli basıncı okuyamayacak ve yine hata vermeye devam edecektir.
Basınçlı bir kap içinde bulunsa yada mevcuttaki 4 tekerden birisinin içine yapıştırılsa nasıl olur?Bu arada araştırdım bu işin çözümü internette mevcut Yukarıda dediğim türden çözmüşler olayı
Yangın söndürme tüpü olur mu?34psi ye dayanır mı bilmem. Her sabah o lambayı görmek gıcık ediyor beni [emoji19]
haklısınız o zmn olur neye koyarak çözmüşler?
Bağajdaki lastiğe alışsanız daha iyi olacak. Diğer seçeneklerde yolda kalma ve güvenlik riski oldukça yüksek.