arkadaşlar yaklaşık bir yıldır yapmayı düşündüğüm ama bir türlü gaza gelip de yapamadığım hayalimi gerçekleştirdim. daha önce zaten konyada bu işi yapan bir kaç yeri gezip inceleme yapmıştım. şunu mutlaka söylemem lazım bu ürünler çin malı ve birbirlerinden farkı yok. önemli olan satın aldığınız kişinin güvenilir olması çünkü muhatabınız satıcı. bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine kendimi dükkanda pazarlık yaparken buldum.
* cihaz 8'' araca tabiri caizse cuk diye oturdu. özelliklerini gerçekten iyi radyoda kesinlikle cızırtı ve çekmeme gibi bir sıkıntısı yok.
* en çok rehberi hoşuma gitti desem yalan olmaz rehberini tamamen yükleyip elinize telefonu almadan istediğiniz kişiyi arayabiliyorsunuz.
* telefonunuzun interneti varsa you tube ve diğer müzik uygulamalarını dinliyorsunuz mesela internet radyolarını.
* geri görüş kamerası geceleri maalesef yetersiz bu konuda bir iyileştirme yapmam gerekecek.
* tv anteni almama rağmen pek işe yaramadı tv den hareket halinde bir şey beklememek lazım. aslında satan kişi söylemişti ama ben yine de anten aldım.
şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
birde adam abi şu aydınlatmaları değiştirelim mi deyince tamam dedim ve bence ledler çok güzel oldu. aşağıya fotoları paylaşıyorum.
Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 02:13:53
ve diğer fotolar...