Gönderen Konu: AVGO multimedya ve led aydınlatmalarım  (Okunma sayısı 1282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
AVGO multimedya ve led aydınlatmalarım
« : Ağustos 14, 2014, 02:02:13 »
arkadaşlar yaklaşık bir yıldır yapmayı düşündüğüm ama bir türlü gaza gelip de yapamadığım hayalimi gerçekleştirdim. daha önce zaten konyada bu işi yapan bir kaç yeri gezip inceleme yapmıştım. şunu mutlaka söylemem lazım bu ürünler çin malı ve birbirlerinden farkı yok. önemli olan satın aldığınız kişinin güvenilir olması çünkü muhatabınız satıcı. bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine kendimi dükkanda pazarlık yaparken buldum.
* cihaz 8'' araca tabiri caizse cuk diye oturdu. özelliklerini gerçekten iyi radyoda kesinlikle cızırtı ve çekmeme gibi bir sıkıntısı yok.
*  en çok rehberi hoşuma gitti desem yalan olmaz rehberini tamamen yükleyip elinize telefonu almadan istediğiniz kişiyi arayabiliyorsunuz.
* telefonunuzun interneti varsa you tube ve diğer müzik uygulamalarını dinliyorsunuz mesela internet radyolarını.
* geri görüş kamerası geceleri maalesef yetersiz bu konuda bir iyileştirme yapmam gerekecek.
* tv anteni almama rağmen pek işe yaramadı tv den hareket halinde bir şey beklememek lazım. aslında satan kişi söylemişti ama ben yine de anten aldım.
şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
birde adam abi şu aydınlatmaları değiştirelim mi deyince tamam dedim ve bence ledler çok güzel oldu. aşağıya fotoları paylaşıyorum.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 02:13:53
ve diğer fotolar...
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Toyota Club Türkiye

AVGO multimedya ve led aydınlatmalarım
« : Ağustos 14, 2014, 02:02:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: AVGO multimedya ve led aydınlatmalarım
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2014, 09:42:20 »
Gayet güzel olmuş hayırlı olsun.

Bu teypler zaten bildiğim kadarı ile araç modellerine göre çıkıyor ?
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 14, 2014, 09:50:21 »
cesaretiniz için tebrikler. Güzel olmuş.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 92500
  • Model Yılı: '15
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 14, 2014, 11:48:57 »
çok güzel olmuş. güle güle kullanın. Televizyonun Karasal Dijital yayınlara uyumluluğu varsa bu yayınlar başlayınca ankara istanbul arasında istediğiniz televizyonu giderken de seyredebileceksiniz :D