0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
C4 2011 model için süspansiyonları şuanki passat süspansiyonundan iyi kullanıcı deneyimiyle söylüyorum.Şunu unutmayalım havalı süspansiyonu araçlarında standart olarak sunan ilk markadır citroen
arkadaşlar son durumdaki düşüncemiz şu bilmem ne dersiniz opel corsa tam otomatik 1,4 lerden alalım diyoruz 35 civarı 2011-2012 modelleri var düşük km li eşim arabaya kullanmaya çalıştıktan sonra yeni kasa aurise geçeriz diyoruz ne derseniz? birde 1,4 corsalarda twinport var bazılarında yazıyor ne demek bu bilen varmı?birde bunlardan bazıları tüplü nasıl az yakarmı?
Twinport motor 2010'un ikinci çeyreğinde geldi. Yanlış hatırlamıyorsam Twinport 1.4'ler 100 beygir diğerleri 90 beygir.4 ileri otomatik şanzıman alinmama sebebi. Araç zaten performanslı değil. Klâsik otomatik şanzımanla iyice hantal olacaktir.
enes bey merhaba açıkçası çok fazla anlayamıyorum yani ne diyorsunuz tavsiye etmiyormusunuz? ben öyle çok hız yapan bir kişi değilim bizi kesmezmi piyasada çok fazla görüyorum ama ne bileyim kafam karıştı...
Sıkıntı hız yapıp yapmamaniz değil.Sıkıntı acayip verimsiz motor şanzıman kombinasyonu.1.6 lt motorlu bir araçtan yakıt tüketimi olarak pek aşağı kalmaz. Fakat gaza bastığınızda da tatmin edici bir performans alamazsınız.Kaba bir tabir olacak, kusuruma bakmayın.İki ucu ..... değnek misali. [emoji4]
anladım akşam eşimle konuşuyoruz daha önceki 2 arabamızda hiç böyle sıkıntı yaşamamıştık araştırmamıştık para ve bütçe olayı idi ve beğeni ama şimdi nedense çok pimpirikli olduk mesela bugün o para corsa alacağına gidip ford titanium fiesta al diyorlar araba daha doluymuş..hadi bakalım iyice karıştım..onun için ne dersiniz?
Şahsi görüşüm Fiesta'nin bu segmentin en iyi otomobili olduğu yönünde.Fakat onun da 1.4 otomatiği Corsa'dan farksız
Fiesta yakışıklı bir otomobil. Ama abartısız söylüyorum, bugüne kadar bindiğim en boğucu, beni en bunaltan araba. Bu kadar mı arabanın heryeri üstüne üstüne gelir insanın... Hele ki arka koltukta uzun bir yolculuk yapmanın bence imkanı yok. Resmen dizlerim ön koltuğun içine girecek. Boyum 1.80 kilom 85. Fazla iri biri de değilim...
Bu konsolu seven tek insanım [emoji4] Konsolun üstüme gelmesi bende güven hissi oluşturuyor.
Olay sadece konsol degil ki...Araba her yeriyle çok dar...enine dar boyuna dar... yan koltuktakiyle omuz omuzasın. Arkada diz mesafesi diye birşey yok. Yarise binmedim geniş diyorlar ama Corsa bu konuda gayet iyi, ferah bir otomobil.
Baş iyi omuz idare eder, diz limitte.
Bence hepsi limitlerin altinda sınıfında en dar araba olduğunu düşünüyorum.
şöyle dışı corsa gibi consolu fiesta gibi olan bir araba bulabilsem keşke esasında 111.yıl modelleri corsanın fena değil..şu bayramdan sonra ciddi manada araştıracağım bakalım...bu arada ben 1,70 boyundayım yani içinin küçüklüğüyle ilgili bir sıkıntım olmaz
Size bir Corsa önerirdim ama dizel ve manuel... Araç gerçekten on numara çok fazla ekstrasi var ve sahibi olan arkadas acil satıyor. Almasanızda ilanına bir bakmanızı isterim. Hicbir ticari amacım yoktur, araç Opel forumundan bir üyenin...
arkadaşlar size son durumu söylüyorum megane 3 otomatik expression modeli comfort paketi(digital klima-sensörler yağmur-gece vb.-+ sunroof) 34 bin km doktordan 30,500 liraya aldım...bütün servisleri şimdiye kadar ana bayide yapılmış aurisdi-fiestaydı-corsaydı derken birden bu çıktı karşıma yorumlarınızı alayım lütfen...