0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bu da güzel bir oyun.ama biraz kısa.oyunda sizden bir kıza yardım etmeniz isteniyor.detaylara dikkat edin.kolay gelsin.bu arada bu sefer önceden bitirip koydum buraya :)takılırsanız sorabilirsiniz yaniOynamak İçin Tıklayın[/quote]en alt katta kalakaldim elimde anahtarla. nasil cikilir burdan?
en alt katta kalakaldim elimde anahtarla. nasil cikilir burdan?[/quote]ana girişin yanında asılı paltonun cebindeki notları oku ve saati orada yazan saate getir.bi kız gelip büronun kapısını açacak.oraları biraz incele bakalım.özellikle banyoda etrafı iyice karıştır.musluklarla falan oyna.orda sana hangi odaya gitmen gerektiği söylenecek.detaylara dikkat et diyorum yeniden.
ana girişin yanında asılı paltonun cebindeki notları oku ve saati orada yazan saate getir.bi kız gelip büronun kapısını açacak.oraları biraz incele bakalım.özellikle banyoda etrafı iyice karıştır.musluklarla falan oyna.orda sana hangi odaya gitmen gerektiği söylenecek.detaylara dikkat et diyorum yeniden.[/quote]Ayberk, simdi de corbainin altini yakmam lazim, lutfen yardim
Ayberk, simdi de corbainin altini yakmam lazim, lutfen yardim [/quote]kibrit buzdolabının arkasına düştüya dolabın içinden bir parça ekmek al dolabın yanına koy.bi fare onu yemeye gelecek.o geçerken kibrit açığa çıkıyo.sonra çorbayı ısıt.lavabodaki kepçeyle iç.
tesekkurler. o ekmegin haraket edecegi aklima gelmemisti. ama cok kisa imis umarim yakinda devami gelir.[/quote]evet yahu gerçekten kısaymış.biraz araştırdım ama ikinci oyunla ilgili bişey bulamadım.sadece çıktığı zaman resmi sitesinden oynanabilecekmiş.