0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TOYOTO demiyorlar mı...
O neki Camry veya Lexusü gören abi bu çin malımı motoru 1,4 dizel mi diyorlar.İşte o an kelimeler kifayesiz kalıyor.
levyeyi alıcan eline allah ne verdiyse kafasına kafsına vuracan
Ben daha farklı bir şey belirteyim. Bence donanım isimleri Türkiye'de satılan araçlar için türkçe olmalı.
Öncelikle bunun için neden sinirlendiniz anlamış değilim . Herkes kendinden sorumludur siz biliyorsanız ne mutlu size .Herhangi bir sürücü aracı trafik kurallarını uygun kullandıktan sonrada o aracın özelliklerini bilmek zorunda değil . Sizinde bu kişilere bilmiyorsan kullanma kardeşim demek haddiniz değil . Amacım kalbinizi kırmak değil ama son yazdığınız cümle fazla ve ağır olmuş eminim forumda dahi aracın bir çok donanımı kullanmasını hatta ne işe yaradığını bilmeyenler vardır .
Birader geçenlerde bir konuda bende vsc yerine esp yazdım dalıp, kusura kalma, bilmedigimizden değil, alışkanlıktan.
Değerli abilerim kimseye hakaret falan ettiğim yok yanlışlıkla yazılabilir olabilir onlara lafım yok !!Benim aslında yukarıda ne demek istediğimi anlayanlar konuya göre cevap vermişler zaten kimse art niyetle ortalığı germeye çalışmasınBenim gözümde yukarıda bahsettiğim konu toyota mühendisleri ve çalışanlarına hakarettir. Adamlar ortaya bişey koymuş kendilerine göre isim vermişler sen onu değiştiriyosun aynı Ali ye Veli demek gibi bişey
Bilmem farkettiniz mi Toyota nın donanımlarını sürekli vosvos gibi alman araçların dananım isimleriyle anıyolar forumda da sık görmeye başladım artık hadi sahibindende falan görüyoduk da forumda olması daha çok sinirlendirmeye başladı beni. Gördüğümde adeta deli oluyorum.Birkaç örnek vereyim:Toyota Auris Comfort yerine ComfortlineToyota Corolla Elegant yerine EleganceMMT yerine Trirtronik şanzıman yazan da çok VSC TRC yerine ESP falan daha neler nelerArabanın özelliklerini bilmiyosan ne diye biniyosun arabaya be kardeşim?
ne boş işlere kafa yoruyosun arabayı sürsene ?
Okan şurda ne demek istediğimi anlayan sınırlı kişilerdensin. Buluşmaya gelirsen sana bi 10 puan vericem