0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yerine göre atılması farzdır,ben atmadım diyende yoktur.Rus ruleti daha tehlikelidir.
Kardeşlerim, yokuş aşağı boşta gidelim,boşta gitmek iyidir,boşta gitmenin yararları vardır,demedim! Lütfen soruyu anlayıp öyle cevaplandıralım,çok teşekkürler......
Havanın sürtünme kuvveti rampanın dikliginden daha fazla.Daha dik rampada daha yukarılara çıkar. (Çıktımda)
Yücel bey,Sanırım kişileri karıştırdınız. Benim hiç Aurisim olmadı.
Ahmet bey cevabınız üzerine ,malum siteye bir daha baktım.Sizin adınız ve soyisminizle yapılmış yorumu tekrar buldum.Yorum bana ait diyorsanız saygı duyarım.Saygılar
Çok merak ettim şu siteyi özelden paylaşırmısınız?Hayatımda 3 arabam oldu;2005 Corolla (2004/2007)1989 Broadway (2010/2012)2007 Avensis (2012/-)Kendimden şüphe duydum yaa acaba hiç Aurisim olmuşmuydu?
Ben sorulara cevap olarak yanıtlayayım. Araç boşta her türlü 100 km hızı geçer hatta sınırı yoktur. Muhtemelen Ahmet bey'in dediği gibi yokuşun dikliğinden kaynaklı bir sınır olmuş. Aracınız 1.33 mü bilmem ama ben o motordan hiç memnun değildim performans vasattı ancak sizin de dediğiniz gibi yüksek devirlerde tatmin edici ki maalesef babamın petrolü yok Ben zaten 6. vitesi çok kullanmıyordum çünkü 6. viteste hiç bir his olmuyordu sanki benzin bitmişte araç hareket halinde sönmüş gibi....