0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
normal ebatların sanırım 205-55-16 senin.bence hiçte fena degil aslında ölçüleri yol tutuşu olarak konfor olarak orta sınıf bir ebat.sanırım düşüncen 17 ebat yapmak.2.attıgın yerine çok kollu birşeyler tercihetmende fena olmaz 16ya alternatif olarak.ilk attıgın bence daha güzel ama.lastik olarakda a3 desenli michelin gerçekten harikaydı yumuşaklıgı sorundu biraz ama iyiydi.şimdi yumuşaklıgıda sorun a4 deseni a3 kadar kaliteli ve iyi degil.yumuşaklıgından dolayıda çabuk deforme olan bir lastik ama goodyear conti kumho yumuşaklık olarak kat kat iyi michelinden bence şuan etiket degerleride fazlasıyla iyi hepsinin.oyüzden dedim alcagın zaman bakarsan iyi olur senin için
Bijon olcusu uyarsa her turlu olur ama yakit olarak nolur arabayi yorar mi veya diger etkenleri bilmem ama yakit olarak kesin artiş olur 17 jantli arabada 10 litre yakarken 19 janta gecince 11 litre yakti tabi bu degiskendir ornek verdim
Baba dan izin çıkıyorsa hiç sıkıntı yok
Ya hocam 1.33 auris için konuşuyorum bu konuyu daha önce forumda açtım aracımı ilk aldığımda üzerinde 17 inç jantlar vardı yaşadığım sorunlar araçta hantallık yol bilgisayarı ile yakıt değeri arasında fark(yol bilgisayarı 8lt gösterirken 9,5-10lt arası yakıyordu ) konforda azalma. Artısı yol tutuşu ve harika bir görüntü yinede orjinal ebatlardan şaşmamanızı öneririm. not:arabam o dönemde 7000 km de idi ayrıca kıştı şu an aynı jantları taksam ne olur bilmiyorum
Jantlar duruyor orjinal değildi zaten slk marka bodruma kaldırdım internetten bulabilirim sanırım bi bakayım.Konfor olarak kasislerde çok hissettiriyor ama görüntü gerçekten iyi ayrıca çok güçlü bir araba olmadığını söylemeliyim performansı da etkiliyor 1.6 veya dizelde bu kadar etki etmeyebilir.
Hocam çok ta gözünü korkutmayayım ama belirttiğim sıkıntıları yaşadığım için paylaşmak istedim taban genişliği yol tutuşunu arttırır ancak yakıtı etkiler yanak daralması görüntüyü güzelleştirir(17 lik jantlarla araba jip gibi duruyordu sanki şimdi küçüdü ) konforu biraz azaltır ancak bu belki sizi beni etkilediği kadar etkilemez .Mesaj Birleştirildi: Temmuz 31, 2014, 00:29:11225 45 17 zaten başka bir ebat olmuyor %3 lük değeri geçmemesi gerekiyor.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 31, 2014, 00:31:19 Özür dilerim 205 -215 gibi ebatlarda %3 ü geçmiyordu sanırım yanlış bilgi vermeyeyim.
Ok hocam hayırlısı olsun o zaman keyifli sürüşler görüntü olarak çok tatmin edici bir hal alıyor araba.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 31, 2014, 00:47:21 Bide jantları değiştirdikten sonra deneyimleriniz paylaşırsanız çok sevinirim jantlarımı değerlendirebilirm böylece