Gönderen Konu: Direksiyonda vuruntu.  (Okunma sayısı 2490 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 xei
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 111111
  • Model Yılı: '99
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Direksiyonda vuruntu.
« : Temmuz 29, 2014, 01:30:26 »
 Sitabilize yolllarda, teker çukurlara vurunca, vuruntuyu direksiyonda hissediyorum, birde ani frenlemede, vuruntu yine hissediliyor. ayağımı frenden çektiğim anda, sanki birşey gevşekmiş de, freni bırakınca yerine geliyor, gibi oluyor. yani sitabilize hariç vuruntu yok. sizce sıkıntı nedir arkadaşlar?
(1.3 xl1993) (1.6 xei ac 1996) (1.6xei 1999)

Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK

Toyota Club Türkiye

Direksiyonda vuruntu.
« : Temmuz 29, 2014, 01:30:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: Direksiyonda vuruntu.
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2014, 09:57:04 »
O sorun benim araçta mevcut halen çözebilmiş değilim hidrolik değil direksiyon benimki kutuyu komple rotlar ve rotbaşları üzerinde sıfır  taktırdım taktırmadan önce iki kez farklı ön düzenciye gösterdim hiç bi yerinde en ufak bi. sorun bulamadılar kutu değişti ses sadece stabilizede bide nadiren frene basınca vuruyor sizinki tıkırtı burcuda olabilir Ankara'ya yolum düşerse Dörtnal'a uğruyacam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 xei
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 111111
  • Model Yılı: '99
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: Direksiyonda vuruntu.
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2014, 05:10:53 »
O sorun benim araçta mevcut halen çözebilmiş değilim hidrolik değil direksiyon benimki kutuyu komple rotlar ve rotbaşları üzerinde sıfır  taktırdım taktırmadan önce iki kez farklı ön düzenciye gösterdim hiç bi yerinde en ufak bi. sorun bulamadılar kutu değişti ses sadece stabilizede bide nadiren frene basınca vuruyor sizinki tıkırtı burcuda olabilir Ankara'ya yolum düşerse Dörtnal'a uğruyacam
benim araçta ses yok. vuruntuyu direksiyonda, elimde hissediyorum.
(1.3 xl1993) (1.6 xei ac 1996) (1.6xei 1999)

Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK