0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.33 değil ama 1.3 vvti motoru kullanıyorum yarisimde. Atiker safefast obd2 kiti taktırdım. 8bin km ye yaklaştı 4 ayda. Hiç bir sorun çıkartmadı daha çok şükür, çok memnunum, gaz pedalına gönül rahatlığıyla basmak güzel bir his. obd2 kit taktırmamın nedeni de gaz ayarını kendi yapabilmesi, aracın obd2 konektöründen elm327 bluetooth cihazı aracılığıyla telefonumdan kontrol ediyorum sürekli, ve gaz ayarları ideal seviyede hep. Yaz, kış, alçak irtifa, yüksek irtifada hava yakıt karışım oranı değişimlerinden etkilenmiyor güzelliği bu.
Arkadaşlar bilgi almak istediğim konu auris veya corolla 1.33 motorlara lpg taktırıp kullananlardan Hangi lpg kitini tercih ettiniz ?Kaç km dir kullanıyorsunuz?ne gibi sorunlarla karşılaştınız.Biliyorum forumda bu konu ile ilgili açılmış başlıklar var ama taktıran arkadaşlardan üzerinden zaman geçtikten sonraki izlenimlerini merak ediyorum.Saygılarımla.
benim corolla şehir içi ortalama 7-7,5 şehirler arası 6-6,2 litre yakıyor.yani şehir içi 35 kuruş yakıyor kilometrede.Sizin yakıt oranınız ve kilometre fiyatınız ne?tüplü olduğunda şehir içi ve şehirler arası kaç kuruşa düşüyor