0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güneşten parlıyor Ali hocam, buradan birşey söylemek zor, ışık yanıltması olabilir. Tampon değişmiş olsa bile sorun olmaz. Yine de içine kurt düştüyse değişen tampon her halukarda belli olur servise gösterirsen.
bildiğim kadarıyla kaporta ile plastik arasında renk uyumu mükemmel şekilde tam olamaz.üretildikleri maddeler farklı olduğu için diye biliyorum.bizdeki araç inci beyazı onda bariz belli oluyor. parlaklık farkıda vardır biraz dikkatle bakarsanız fark edersiniz.
hmm anladım hocam ilk resimin üst kısmında parlamayan yerler kaportanın rengi. alt taraf tampon zaten. acaba metalik renklerde böyle göz yanılması mı oluyor bilmedim kaç kere aracı yıkadım ama bu gün şöyle bir su tutunca böyle bir durumla karşılaştım hayret doğrusu Mesaj Birleştirildi: Temmuz 08, 2014, 15:55:02ama arka tamponda bu kadar belli olmuyor acaba sizin araçta da ön ve arka tamponun renk uyumu farklı mı
Güneş ışığının kırılması ile oluşan göz yanılgısı bence.Üzerinizdeki elbiselerde bilr bunu kolayca gözlemliyebilrisiniz.Ali hoca dert arıyor kendine )Selamlar
Ali hoca dert arıyor kendine )Selamlar
aynen dert değilde iş arıyor bence okulların kapanması iyi olmadı birşey değil bizide huylandıracak
Hocam benim araç beyaz ama garip bir şekilde bende de var aynı durum arka değilde ön tampon bariz koyu bir renkte.
Arka tamponu vurdu onu boyatacak ya.Arada önüde çıkartmayı düşünüyor sanırım.
Aynı ton farkı ,benim araçtada var hatta jelatin kaplı Bayide diğer araçlarada baktım onlardada durum aynı anlıyacağınız sıkıntı yok.
haha arkadaşlar içime su serptiniz ne bileyim ben Allah Allah ilk arabamız tatilde gelince aracın sağına soluna iyice bakar oldum zaten biraz pimpirikli adamım
Sakınılan göze çöp batar Ali Hocam, bak öğlen vakti AVM nin birinde 3M Cam filmi ve Meguiars ve 3M kullanarak Cila boya koruma vb şeyleri görüştüm firma ile yok şunlar nazarlık olsun vb olsun dedik eve geldik tam park edecez tak arka tamponu ağaca çarptım http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60415.msg817897#msg817897Bunlarda resimleri, sıkma canını, zaten yola bırakıyoruz arabaları biz vurmasak bile vuran birileri mutlaka oluyor . Eski aracıma park halinde iken Servis Otobüsü çarptı geçti. Allah beterlerinden muhafaza etsin diyoruz. Malum kalbe birşeyin sevgisi yerleştimi Allah onunla imtihan eder deyip fazla arabaya bakmamaya çalışıyorum.