0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık KAAN. Umarım faydasını görürsün. Ben kapı içlerini açtım, uyduruktan biz bez parçası ve naylon konmuş, fabrikadan öyle çıkmış araç. İzlenimlerini bildirirsen, ben de bu işe girişebilirim.Maliyetleri paylaşırsan fena olmaz.
Nerden aldın kaan
Teşekkür ederim T10 dipsiz ampul olarak geçiyor. Photon u tavsiye ederim 6000K olarak geçiyor gördüğüm en güzel beyaz led ampuller focuslardaki plaka lambalarını gördüysen, ortada tek beyaz yanıyor, işte ona yakın, yani tam istediğim gibi oldu Bu arada Kliksa'yı öneririm Ben bu ay kendimi zor tuttum
Birazda ışıkların rengini değiştirelim değil mi photon aldım kafam rahat olsjn diye yoksa babam çoook söylenirdi yok şöyle yok böyle before-after yaptım biraz ürünleri kliksa dan aldım sağolsunlar bayram şekeride yollamışlar
kaan face de firma senin aracın fotoğraflarını paylaşmış ordan görmüştüm de burda konuya yeni denk geldim iyi şeyler yapmışın tebrik ediyorum bitüself uygulaması çok iyi güzel de bi sürü para verip sıfır araba alıyoruz sonra o tarz şeyleri elime alıp da dçşeme falan sökmek hiç içimden geçmiyor. neden bunu firmalar yapmaz ki? sanki doğan şahinle uğraşıyoruz yakimse araya girmeden şunu yazayım babana çok teşekkür et sev onu benimki sticker yapıştırınca iki saat laf etmişti para da vermiyo zaten araba için
Güle güle kullan Kaan.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum,araca ilk bindiğimde çok iyi çok güzel dedim arada arka koltukta yolculuk yapma fikri geldi sonuçta en geniş diz mesafesi dediler diye. Arkada rahatsızlık var. Taş çarpıyor ses yapıyor araç içinde gereksiz bi gürültü. Sonradan öğrendim ki Toyota kalitesi bu [emoji1][emoji1] aslında bunların hepsi kendi biriktirdiklerimle yaptıklarım,yemedim içmedim biriktirdim [emoji1][emoji1] ben aldım diyorum para istemiyorum,kendisi zaten arabayı almış adam [emoji1][emoji1]
Gözlük haznesinin ordan (yani g2 etiketinin ters tarafından) düz tornavidayı hafif içeri doğru takın çıkıyor kolayca
Döşemeye değil,cam kısmına müdahalede bulunmak lazım. Yani şöyle,bej plaksik ile camın arasına tornavidayı sokup aşağı doğru çekin.