Herkese selam,
Araniza yeni katildim ve 2 gundur yaklasik ilgimi cekebilecek butun konulari okudum. Bazi konularda bilgi sahibi oldum bazi konularda eksigim. Bana tavsiye ve bilgilerinizi iletirseniz sevinirim.
Aracim 2011 Auris comfort plus multi mode sanzuman, gercekten cok sikildim aractan gumus rengi olsun basit gorunusu kaba poposu olsun

Assagida ki yazdiklarimi illa yaptiracagim diye birsey yok sadece hepsi bir fikirdir aklimdakiler,
1- Xenon- Aydinlatma yetersiz oldugundan phillips 4300k sadece kisalara taktirmayi dusunuyorum, fiyatlari nelerdir?
2- On yan marspiyel ekleme yapmak istiyorum, bir de arka difuzore ekzoz icin yuvarlak acip krom bir sey koymak istiyorum. Plastik olan siyah kismida parlak siyah folyo ile kaplatmak istiyorum ya da Piano black'e boyatmak. Bunlari nerelerde yaptirabilirim ne kadar tutar?
3- Araci mat maviye kaplatmak istiyorum, bu bmw larda concept rengi olan tonda. Maliyeti nedir?
4- Lastikleri ve jantlari uygun 17 inch ebatlarda degistirmek istiyorum. Jant icin fume rengi O.z marka ralli tipi jantlari dusunuyorum.
5- Farlarin icin karartmak istiyorum gercekten cok aracin gorunumunu degistiriyor, faka sanirim bu konuda muayenede sikinticikarmis dogrumudr?
6- 2 numara cam filmi yaptirmak istiyorum, on cam dahil. Gozlerimdede sikinti var asiri isiga karsi nasil bir rapor almam lazim? Ruhsata nasil isletilir?
Dedigim gibi bilgi, tecrube ve tavsiyelerinizi sunarsaniz sevinirim.
Simdiden tesekkurler