Toplam Oy Verenler: 9
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar forumda arattım lakin iki lastiğin direk karşılaştırıldığı bir yorum bulamadım. Bu iki lastik arasında seçim yapsanız hangisini alırdınız? Ve kullanan arkadaşlarında iyi-kötü yanlarını fiyat/performans çerçevesinde paylaşabilirlerse daha iyi olacağı kanısındayım. Şuan ki yaklaşık benim bulduğum internetteki piyasa fiyatları;Michelin Alpin A4 205/55 R16 91T : 269 TL (Ü.Y.2013)Goodyear Ultragrip 8 205/55 R16 91T : 189 TL (Ü.Y.2013)
Bana sorarsanız Goodyear efficient grip derim.http://www.kliksa.com/urun/goodyear-20555-r16-91v-efficient-grip-performance-oto-lastigi-uretim-tarihi-2014-/901906928?gclid=COTez7mq_74CFW3HtAod5jIAUw
bunlar kışlık lastik?
Yaz mevsiminde kışlık lastik konusunu anlyamadım ama ben goodyear alırdım
good year ı al bence aralarında bariz fiyat farkı var 4 lastık var sayarsak good year, fiyatı geçtim ultragrip de iyi bi lastik öle dandik değil kendini kanıtlamış, adac testlerine bakmayın yaklaşık 1 yıl önce yanlı yorumlardan dolayı suçlarını kabul etmiş ve itibarı zedelenmiştir peşinen sölim adac ta şunu yazıyor diye bakmayın ug8
Ben ug8 kullanıyorum.kısın guzel lastık.Hskkını verıyor.Kıs lastıgı takılı oldugunu bılıyorsunuz.Kullanıcıları arasındada sevılen bır lastık