0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba arabaya maddi olarak hiçbir katkıda bulunmayan misafirler illaki arbanın kapısının altını kaldırıma sürtüyor. sürttükten sonra ne yapmalıyım yada öle bıraksam bışey olurmu dünde arabaya binen arkadaşım o kadar uyarmama rahmen kapının altını sürtü kontağı ona bırakasım geldi yaaa.. cinlerim everese tırmandı uyarıyorumda yazımı asayım arabanın camlarına sen gözun gıbı dıkkat edıyoorun adamın bırı bınıyor cartttt sürtüyor.. elimi sürttüğm alta pütürlü olmuş öle bıraksam olurmu veya ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
İki gün önce benzer bir olay benim de başıma geldi. Yalnız ben kapı altını değil, kapının altında kalan bölümü sürttüm kaldırıma. Malkara'nın (Tekirdağ) bir önceki dönem belediye başkanı ve saz arkadaşları tarafından tarlaya döndürülen yollarında çukurdan kaçmaya ve dar olan yolda karşıdan gelen arabadan kaçınmaya çalışırken sürttüm... İlgili bölüm hafifçe içeri göçmüş ve boya da kazınmış, arabanın rengi bronz olmasına rağmen alttan mavi bir bölüm ortaya çıkmış.İçim cız etti, moralim bozuldu; görenler kafana takma önemli değil diyorlar ama takmamak elde değil... Keşke o yola girmeseydim...Yakında servise gidip göstericem... Yeni Toyota ProTect de yaptırmıştım... Ah ulan ah...