0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan,bu sabah Ufuk ilede görüştüm ancak Auris'lerde hiç bir zaman Valvematic ve Otomatik kombinasyonu üretilmemiş
2008 elegant mmt'de 132'liği görmüştüm abi.
Forumdada bi abimiz vardı Füme auris, sonra nissan jip aldı. Hatta Ahmet abi söylemişti özel bir araç diye. Sinan beydi galiba kendisi. Çok karışıyor işler
Ya benim Bursada BMW aracım olacak. Düz gitmem ya. Gidemem. Yapamam ya ben bununla bile kontra verip arkayı açarak dönüyorum VSC müdahalesine kadar Şaka bi yana abi maşallah hayırlı olsun tekrar. Dual VVT-İ şokundan sonra toparlayabildik Yasin ve Yükselle beraber MMT de Valvematic varken tam otomatikte olmaması enteresan geliyor hala ama neyse Toyota donanım değiştirme hakkını saklı tutmuş
3 haftaya kadar 40 bin bakımına sokucam arabayı bir aksilik olmazsa.@Ufuk Sönmez (16363) rica etsem bu bakımda neler yapılması gerekiyor buraya bir liste halinde yazarmısın?Birde yağ olarak 0w-20 ile devammı yoksa 0w-50'ye geçiş yapayımmı?Şu anda hiç bir eksiltme filan yok çok şükür.Birde özelden filtre veya parça fiyatlarını mesaj atarsan çok makbule geçecek.Arkadaşlar Ağustos 2016'da güzel bir pazar sabahı arabayı çiçek gibi yapmamdan sadece 1 gün sonra hatırlarsanız sağ arka ve sağ arka çamurluğun ordan yan yoldan kontrolsüzce çıkan bir Ford Fiesta benim araca vurmuştu.Sonrasında Servis 4500 tl, eksper ise 4000 tl lik fatura çıkarmıştı Karşı Tarafın Sigorta Şirketine.Karşı taraf %100 suçlu çıktı zaten.Bende iş yoğunluğu filan derken 3 hafta önce Avukat arkadaşıma vekalet verip,gerekli evrakları kendisine teslim ettim.Karşı taraf sigortası Ziraat Bank Sigortasıydı.Kendilerine evraklarla beraber aracımdaki değer kaybını ödemeleri için ihbarname çekmiştik.Eğer ödenmezse mahkeme açıp bilirkişiye başvuracaktık.3 gün önce haber geldi.Şirket 4000 tl yi banka hesabımıza yatırmış ve mahkeme başlamadan olay kapanmış oldu.Hakkınızı üşenmeden lütfen arayın böyle durumlarda!benzer olaylara maruz kalıpta hakkınızı yedirmeyin diye yazdım özellikle...
Nasıl yani? Hem sizin araç adamın kaskosundan yapıldı hem de 4bin TL değer kaybı mı ödendi size?
Hasar benim kaskomdan yapıldı.Kusur %100 karşıda olduğundan onun kaskosuna rücu edildi.Benim aracımda oluşan değer kaybını ise karşı tarafın Trafik Sigortasından aldık Talat!Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2016, 20:09:25@Kaan Kara (29002) anladım ben onu merak etme Allah iyiliğini versin...
@Ufuk Sönmez (16363) rica etsem bu bakımda neler yapılması gerekiyor buraya bir liste halinde yazarmısın?Birde yağ olarak 0w-20 ile devammı yoksa 0w-50'ye geçiş yapayımmı?Şu anda hiç bir eksiltme filan yok çok şükür.