0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ooo maşallah hayırlı olsun kazasız belasız hayırlı yolculuklar her daim 100. Sayfaya yeni bir Toyota ile de girmiş bulunuyoruz
Kısmetse yarın evin İkinci Toyotası geliyor.Emeği geçen @Kaan Kara (29002) , @Yüksel IŞIK (26882) , @Ahmet Güve (8047) , @Ufuk Sönmez (16363) arkadaşlarıma burdan bir kez daha teşekkür ediyorum.Bandırmaya gidip teslim alıcam aracı.Toyota Auris 2012 model Dual-VVT-İ 14.600 km Otomatik Vites/Opak Beyaz/Kazasız belasız çok az kullanılmış garaj arabasıYedek Parçalar Toyota TEM Oto'dan @Ufuk Sönmez (16363) , ileriki bakım onarım boya hizmetleri @Ahmet Güve (8047) 'den Başka marka niye tercih etmedim onu söyleyim.İnanın bu forumdaki yapılan bilgi paylaşımları ve bazı değerli arkadaşların bulunuşu,insanların bunu sanki görevmiş gibi hissedip yardımcı olmaları ve bir karşılık gözetmeyerek yapmaları,samimiyetleri,kendi aracımdaki memnuniyet hissi beni ikinci kez Toyota'ya yöneltti.
Şimdiden hayirli olsun abi. Sabah hayırlısıyla devri alacağız. Gerçeten güzel bir araba aldin. Allah utandırmasın.İmzamda boşuna "Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA!"" yazmiyor.
Ufuk hocam Yağ-Polen-Hava filtrelerine bakabildinmi acaba varmı elinde?Yoksa yarın arayıp şase numarasını vereyimmi?
Konuyu açınca son mesajlar göründü aha desin Bekir abi arabayı sattı 1.6 dizel avensis aldı dedim içimden.
Darısı başına Yüksel SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi