0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muayene işi iyidir ya, adam akıllı baksınlar o kadar para veriyoruz. Eksiğimiz kusurumuz varsa yazsınlar.
Başkan, iyi tabi de sorun yokken yazılan kusurlar problem.Adam farı açmadan far yıkamaya basmış, sonra çalışmıyor yazmış benim muayeneye. Far ayarına nasıl baktıkları belli değil, tutturan çok az vs. Egzos işini de aldılar, dışarıda 2 dk süren iş 10-15 dk sürüyor, ayrı sıraya da girince 45 dk. Aynı yetkili servis gibi geniş takılıyorlar. Dün servise gittim aracı teslim etmeye, yarım saat bekledim gelen giden yok, dayanamadım anahtarı verip çıktım, kayıt falan yok
Arkadaslar araci alinca orjinal teybini cikartip servisten navili dvdli vs. teyp taktirmistim orjinal vs diye verdiler iste markayi bilmiyorum marka yazmiyo kutusunda falan.sorum su olacak navigasyon çalışmıyor.naviye basiyorum ama ekran gelmiyor gpsi seciyorum ana ekrandan ama tik yok. problem yoktu gecen gun gireyim dedim çalıştıramadım bilgisi olan varmi..direksiyon mafsali icin servise gidicem tekrar oradami gostersem yoksa oto muzikcilere mi gostersem bilemedim
Serviste takıldıysa servise gösterin. Ama önce reset tuşu varsa onu deneyin
Sd kart yerinden çıkmış olabilir. Yerindeyse çıkarıp tekrar takın. Kartın kendisi yada içindeki dosyalar da bozulmuş olabilir.
Bazen ince bir delik olur kürdan girecek kadar bakın bakalım belki vardır. Ya da bu usb soketleri nin olduğu kapak altında ince bir delik arayın reset yazar üstündeBu arada araç kaç model
Nasıl onarıldığı yazmamış. Başımıza gelirse kendimiz yapabileceğimiz bir şeyse deneriz.Şu an bende zırıltı aynadan geliyor. Aynayı tutunca gidiyor anlamadım ne iş