0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir bey selamiyi hoşda hangi aracı verdiler size Opel İnsignia,Vw Passat,Mercedes C180,Bmw 3.20,Audi A4 ?yoksa benmi göremedim??Gözlemlerinizi bekliyoruz tekrar geçmiş olsun
Gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Parca degisi mi yazmissiniz lakin resimlerde pek parca degisimi gerektirecek bir durum goremedim. Hayirlisi insallah onarim sonrasi aracinizdan sogumazsiniz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracım 3 gün sonra çıkıyor arkadaşlar neyseki.Tüm iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.Tabi bu arada Servis ile ilgili farklı ses tonlarında diyaloglarımız oldu!Önce hayırlısıyla aracımı bi alayımda ayrıntıları sonrasında sizlerle paylaşıcam!Bizler niye bu kasko ve sigorta ücretlerini fazla fazla ödüyoruz artık daha iyi anlıyorum
Geçmiş olsun gözünüz aydın Bekir beybu arada insigna ile ilgili gözlem ve karşılaştırmaları bekliyoruz bir araSelamlar
Arkadaşlar bizim Avensislerin ikinci el piyasasında malum siteden takip ediyorum devamlı,araçlar devamlı olarak satılıyor.Uzun süre ilanda kalan Avensis görmedim.Benmi yanılıyorum yoksa ikinci el piyasasında Avensiste hareketlenmemi var?T27 yada yeni makyajlı farketmiyor gibime geliyor,hangi araç konsa gidiyor gibi görüyorum