0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Karşı taraf %100 kusurlu ise onun kaskosu hasarınızı karşılar. Olay tarihi önemli olan, poliçesinin 10 gün sonra bitmesinin önemi yok. Büyük ihtimalle tampon değişecek. Tampona yeniden protect yaptıracaksınız mecburen.
bu protect kaplamayı benmi karşılayacağım tekrar aytaç bey ?bu arada cevabınız için teşekkür ederim.
Maalesef, siz karşılayacaksınız ancak bölge az olduğu için çok bir şey tutmaz. Sigortanın bunu da karşılaması için poliçenize bu işlemi ilave teminat olarak ekletmeniz gerekirdi.
Hasar karşı tarafın sigortasından karşılanacaktır...
merhaba arkadaşlar bugün hastaneye bir yakını ziyarete giderken bi aksilik oldudururken arkadan bir transit geldi arabaya vurdu arka tampon sol taraf kırıldı tampon 2 ye bölünecek nerdeyse ve yine sağ taraf tamponun altındaki sacmı demirmi ondada ezik varbu arada araçlardan pek anlamam kusura bakmayın oldugu gibi yazmak istedim karşı taraf hatalı tutanakları felan tuttuk arabayı cekici geldi aldı götürdü sonkar'apazartesi günü gidicem servise ama kafama takılan bir olay varbu hasarı karşı tarafın sigortasımı karşılıyor kaskosumu adamın sigortası 10 gün sonra bitiyor diyelimki karşı taraf karşılıcak herşeyi ben 1.5 ay önce sıfır aldım bu aracı 1 ay öncede Protect kaplama yaptırdım bu yapılan kaplama tekrar tampona yapılacakmı karşı taraf benim hasarımın tamamını karşılayacakmı bu konu ile alakalı bilgi verebilirseniz sevinrim.
Trafik sigortası:karşı tarafa verdiğiniz zararı kusurunuz oranında karşılar. sizin araç ile ilgili masrafları kendi trafik sigortanız karşılamaz.eğer bu kazada 50% siz kusurlu olsaydınız karşı taraf trafik sigortası sadece sizin hasarın yarısını karşılayıp geri kalanı siz veya varsa kasko sigortanız ödeyecekti.sizin trafik sigortası da kamyonetin yarı hasarını ödeyecekti.araca ilave donanımları ek prim ile sigortanıza ekletmeseniz hasar olunca sigorta karşılamaz.bu arada 5200tl masraf çok fazla, tampona ilave olarak far,sis fari vesaire varmı.
çok abartıyorlar fiyatta tampon 600 TL sensör 270 TL Boya bilmem şukadar şöyle böyle işçilik sadece 2000 TL birde faturası var elimde komedi gibi geldi banane oldu hasar kaydı 5000 TL bi pişmanlık var içimde toyotadan yana servisi tamamen paragöz bir servisne zaman gitsem şöyle yapalım böyle yapalım diyorlar 2000 TL dedikleri parçada 750 TL indirim yapıyorlar1500 TL kaplama dediler 750 TL'ye yaptılar ben anlam veremedim toyotaya
Günahlarını almayalım ama sigortadan fazla para mı koparmaya çalışıyorlar acep?
ben bunu yüzlerine söyledim zaten biz servise güvenip geliyoruz servis kalkıyor fazla para koparmayamı çalışıyor sigortadan dedim.kulağa mantıklı gelen bu 2000 TL işçilik tampon takma sensör takma boyama vs.. anlamadım gerçekten. 20-25 KM hızla çarptı bu transit bana ve başıma gelene bakın bundada vardır bir hayır diyoruz bakalımşaşırdıgım olay 20-25 km ile çarpan bir aracın bana yarattığı abartı masraf görünürde bişi yok oysaki.