0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önce verildimi bilmiyorum ama aracınızın nerede üretildiğini merak ediyorsanız.. buradan sorgulaya bilirsiniz..Benim Aracım. 1998 Toyota Carine E 2.0 GLİ A/T United Kingdom İngiltere olarak görünüyor.http://vindecoder.eu/toyota
İngiltere,de ekranda çıkan herşeyi kopyalamayın, ordaki bilgilerden şasi numaranız geri belirlenebilir.
Ben bakma ihtiyacı duymuyorum. Benim Avensis'in üretim tarihi İngilteredeki Toyota fabrikasında bulundugum tarihlere denk geliyor.Muhtemelen parçalarıda elimden geçmiş olabilir.Ama 2004 te sıfır Corolla aldıgımda üretilirken hatta arabamı takip etmiştim.O çok güzel bi duygu oluyor.
İnsanın kendi arabasının üretim anına tanık olması harika bir duygu olmalı... Eh; bu durumda da bize, sizi kıskanmak düşüyor...
,VNKKJ0D370A014**** buda sizinkisimi Alper bey Bu tip yerler ne kadar güvenli olabilir ki?
ekranda çıkan herşeyi kopyalamayın, ordaki bilgilerden şasi numaranız geri belirlenebilir.
Şasi numarasının "geri belirlenmesi" ne gibi sorunlara yol açar?Bir de foruma arabalarının resimlerini koyanların plâkalarını -resim üzerinden- boyadıklarını, dolayısıyla görünmez yaptıklarını görüyorum. Acaba bunun yapılma sebebi nedir? Önemli bir şeyse ben de arabamın yüklediğim fotoğraflarına aynı işlemi uygulayayım...