Gönderen Konu: Petrol Fiyatları  (Okunma sayısı 226758 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: Petrol Fiyatları
« Yanıtla #860 : Mayıs 21, 2010, 15:44:22 »
vovv bu tasarrufla kalkınırım artık..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #861 : Mayıs 21, 2010, 15:44:53 »
:hurra:
+1 :zombi:  tamda benzin ışığı yandıydı.Ne me lazım bir daha teğetlemeden alalım azcık dursun depoda. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #862 : Mayıs 21, 2010, 16:21:26 »
şaka mı ya bu ?? niye düştü ? inanmam ?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #863 : Mayıs 21, 2010, 16:25:32 »

Referandum yüzünden olmasın :) Yoksa düşmesi için hiç bir sebep yok, tamam varil fiyatı düştü ama Dolar/TL kuru da 1,60'lara dayandı. O yönden bakarsak bırak indirimi, bindirmeleri lazım :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #864 : Mayıs 21, 2010, 16:29:55 »
hemen yükselmez inşallah pazar günü alacağım mecburen....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #865 : Mayıs 21, 2010, 16:40:21 »
biraz dayansın fiyatlar, izmire gelcem ay sonunda, depo fullencek :) cem uzana vercem oy yaa, 1 tl olsun
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #866 : Mayıs 21, 2010, 16:44:43 »
Eskiden  ayda iki üç defa zam gelirdi, ama toplasan 2 kuruş üç kuruş olurdu bu zamlar. Zam haberi duymazsam şaşırırdım.   Şimdi zam geldimi 20 krş 30 krş  oluyor o yüzden 10 kuruşlara sevinemiyorum.  :(
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #867 : Mayıs 21, 2010, 16:47:54 »
Yaşadık desenize  :)
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #868 : Mayıs 21, 2010, 16:49:30 »
Aslında benim merak ettiğim birşey var.Acaba tüm ülke halkı olarak (toplu taşıma araçları ve zorunluluk haricinde) kimse 10-15 gün kadar araçlarına yakıt almasa bu bize olumlu yönde yansırmı? yoksa tersmi teper? hep bunu düşünür dururum..
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #869 : Mayıs 21, 2010, 17:49:00 »
  (B)İndirilmiş fiyattan almayı kabul etmeyelim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #870 : Mayıs 21, 2010, 21:12:26 »

Almanya piyasalari panige sevkedecek hareketlerde bulunuyor.Yunanistan, kendisi iflas etmekle kalmayacak, anlasilan, pesinden tum Avrupa'yi ve dunyayi surukleyecek :D
Benzin dususu ondan.Buyume hedeflerini zedeleyecek her haber, ongorulen yakit/enerji ihtiyacini azaltiyor, bu da fiyatlara yansiyor.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #871 : Haziran 25, 2010, 09:24:35 »
 Habertürk den alıntı.
Ana sayfa > Makro Ekonomi
Google Facebook Favorilerim Digg Del.icio.us
Motorine zam
Akaryakıt ürünlerinden motorine 6 kuruş zam yapıldı
24 Haziran 2010 Perşembe, 13:10:40
 Akaryakıt dağıtım şirketleri motorinin satış fiyatına 6 kuruş zam yaptı. İstanbul'da satılan mazotun litre fiyatı 3.05 TL'den 3.11 TL'ye yükseldi.

Zammı sabah petrol istasyonlarında gören vatandaşlar tepkilerini dile getirdi. Bundan sonra otomobil kullanmanın çok lüks olduğunu belirten vatandaşlar zamlara artık dur denilmesi gerektiğini söylediler.

Yakıt masraflarının aşırılığından yakınan taksi, minibüs ve kamyoncu esnafı iş yapamaz duruma geldiklerini ve artık çarelerinin kalmadığını söylediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #872 : Haziran 25, 2010, 09:32:54 »
Herkes arka camına BU ARAÇTA DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILMAKTADIR diye yazmalı diyorum.geçen bir aracın arkasında gördüm ışıklarda yanına geçip tebrik ettim adamı.Birileri utanmalı artık neye dayanarak bu kadar vergi alınıyor nerde var böyle bir kural hangi kitapta yazıyor...
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #873 : Haziran 25, 2010, 10:32:12 »
Herkes arka camına BU ARAÇTA DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILMAKTADIR diye yazmalı diyorum.geçen bir aracın arkasında gördüm ışıklarda yanına geçip tebrik ettim adamı.Birileri utanmalı artık neye dayanarak bu kadar vergi alınıyor nerde var böyle bir kural hangi kitapta yazıyor...
hiç bir işe yaramaz aydın abi..hiç kimse utanmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #874 : Haziran 25, 2010, 10:44:16 »
  Aydın bence haklı her ne kadar Türkay'da haklı olsada. Ama inatla tepkimizi dile getirmemiz lazım, bari yemiş gibi durmayalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #875 : Haziran 25, 2010, 11:12:13 »
Kim de utanacak yüz kaldıki herkes bir birini kazıklıyor bu memlekette..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #876 : Haziran 25, 2010, 11:13:43 »
bu petrol fiyalarına dur demenin en güzel yolu var yok değil.. bu pahalı vergisi yüksek herşey  için geçerli.. belki bu çok zor ama..sağlam bir organizasyonla..mümkün oldukça herkes toplu taşımayı kullansın..ve mümkün oldukça araç kullanılmasın bir ay gibi bir sürede bu ses getirir..yani en azından..bir nevi protesto..ama nasıl? olur nasıl bir sistemle oluşur.?.bilinmez..ama sağlam ses getirir.. düşünsenize benzin istasyonu şubesinin hergün rakamlar farazi 1000 araç dolum yaparken..bu sayısı 400 olsun ikinci gün olsun belli periyodlarla bir dalgalanma yaşansın bak ne oluyor..ben olumlu olan bu olur..bunu üzerinde çalışma olsun..yazı bu iş olmaz.. ben yazdımda ne oldu..  bu tıpkı ferhan şensoyun pardon filmindeki bir karede söyle geçiyor.." hapisten kaçıcaz planı yaparken..ölüm orucu tutalım..derken rasim öztekin: ben tutmam..ramazan ayındada tutmuyordum.".demesi gibi buna benzememeli.. :D

Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #877 : Haziran 25, 2010, 11:54:23 »
abilerim ben o planın da tutacağını düşünmüyorum..yüzsüzler gelir azaldı diyerek yine zam yaparlar vergi yükseltirler..2 yıldır benzin fiyatları yükseliyor diye herkes lpgye geçiş yaptı, benzin kullananlar yarı yarıya belki daha fazla azaldı, hala daha benzine deli gibi zam geliyor..az biraz beyin olsa baştakilerde sürümden kazanma yoluna gitcekler ama nerdee

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #878 : Haziran 25, 2010, 13:16:02 »
abilerim ben o planın da tutacağını düşünmüyorum..yüzsüzler gelir azaldı diyerek yine zam yaparlar vergi yükseltirler..2 yıldır benzin fiyatları yükseliyor diye herkes lpgye geçiş yaptı, benzin kullananlar yarı yarıya belki daha fazla azaldı, hala daha benzine deli gibi zam geliyor..az biraz beyin olsa baştakilerde sürümden kazanma yoluna gitcekler ama nerdee

türkayım senide anlıyorum ama elma armut değil ki sürüm muhabbeti burada sürmez..petrolde geçmez.. ama bunu halledecez..inanıyorum..:D inanmak başarmanın yarısıdır..en azındna kendi başıma çevremdekilerle yapmaya çalışıyoruz..gazda vergi yok mu?
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #879 : Haziran 25, 2010, 17:07:29 »
elektrikte indirim yapıldı, ülkemizde alışılmadık bir durum ama hemen ardından da pasaport harçları düştü... bellimi olur gider ayak oy kaygısı falan benzinide düşürürlermi acaba :hurra: