0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar. Kontak kapatmanın zamanı geldi sanırım.
Şu anda deposu boş olan arkadaşların dikkatine, yeni yıl ile birlikte pompanın üstünde 4.00 TL görürseniz şaşırmayın:http://www.ntvmsnbc.com/id/25038705/
durmak yok yola devam...
Arkadaşlar bu ne ya, cildiracagim bence isyan etmeliyizGecen 3,36 dan aldigim benzin bugun 3,65 Tl olmusYeter ya bu ne, Fiyati eve gelince fark ettim, fise bir baktim allah allah kazik mi yedim acaba dedim,zamlara o kadar alisik olamam ragmen zam hic aklima gelmedi cunku bu kadar zam olacagina aklim almadıİlk soku atlattiktan sonra hemen haberlere baktim, ne goreyim herseye zamArkadaslar bizi enayi zannediylar ya su an 55 litre depo 201 Tl ye doluyorHatta oran olarak hesaplayinca benzine yuzde 7, motorine yuzde 10 a yakin zam yapmislarYani dizele daha cok zam yapilmisBu kadar olmaz ama ya gercekten cok pahaliBunu oylarimizla gostermeliyiz en azindanAdamlar durmadan butceyi gelisi guzel harciyorlar sonra topla vergilerisanki vatandaslarin parasi varBu krize ragmen ABD de bile benzine bu kadar zam yapilmadiBizde A dan Z ye herseye zamMemur maaslarina yuzde 4-5 zam ama herseye yuzde 50 zamOff daha yazacak cok sey var ama sinir oluyorum