0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis T27 kasaların süspansiyonları ne yazıkki çok sert durum normal.bendeki 2013 araçta aynı.T25 kasa sahipleri aracınızın kıymetini bilin sakın T27 ile değiştirmeyin.İstanbul'dan selamlar
Araçla yolda giderken bozuk bir zeminde fazla bir gürültü veriyor sanki amartisörler , süspansiyonlar hiçbir işe yaramıyor!!Hele bir çukura girince direk küt diye bir ses geliyor sizce normal mi ?araç 2012 model 21.000 km de
Hava sıcaklıkları artıp lastikler yumuşadıkça ses,sedada kesildi Ancak kışın baya bir sertti araç deneme adına bazen bozuk yolda deniyorum genede iyi Tekin bey öncelikle size sormak istediğim bir konu var araçta orjinal michelin primacy HP galiba 2013 25. hafta üretimi son index şu an için çok aklımda değil bu lastik sert hamur bir lastikmidir ?? Lastik konusunda bilgiye ihtiyacım var.Bu arada Ali hocam şanzımanı denemisiniz herhalde bir ses yok bende denedim bendede bir ses yok.Istanbul'dan selamlar
...Tekin bey öncelikle size sormak istediğim bir konu var araçta orjinal michelin primacy HP galiba 2013 25. hafta üretimi son index şu an için çok aklımda değil bu lastik sert hamur bir lastikmidir ?? Lastik konusunda bilgiye ihtiyacım var....
Arkadaşlar selamT25 ve T27 kullanan biri olarak yazıyorum eski aracım T25 şimdiki T27 arasında fark varmı derseniz var T25 daha yumuşak T27 daha sert.Hangisi iyi derseniz T25 virajda çok,çok daha iyi,kaporta sanki T25 de daha bir tok ama T27 dede sıkıntı yok.Yol sesi T27 de biraz daha fazla ama kafaya takacak kadar değil.Konfor her ikisindede aynı.İki modelinde artıları eksileri var ancak bunlar göreceli.T25 klasik kalırken T27 daha spor ve modern görünüme sahip bence.Ağırbaşlı abiler için T25 iyidir T27 daha spor agresif kullanım için iyidir.Bunlar sadece benim yorumlarım ve görüşüm her ikisinide kullanan biri olarak yazdım.Istanbul'dan selamlar.