Gönderen Konu: İyi mi ettik, Kötü mü ?  (Okunma sayısı 2832 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: İyi mi ettik, Kötü mü ?
« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2014, 11:03:36 »
Cantekin içine sinmedi bende biliyorum :D :D :D :D :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2014, 11:03:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 11, 2014, 12:18:08 »
Cantekin kardeşim bende kısmetse yarın aracımın satışını vereceğim 2011 Corolla Comfort ekstra orijinal toyota turbine alaşım jantlı ve özel aksesuarlı 21000 km de tamamen orjinal içi ve dışı sıfır ayarında aracımı 44100 verdim. Fakat alınmış alınmıştır senin aracında lpg varmış fiyatlar gerçekten yükseldi hem sıfır hem ikinci el anlamında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 11, 2014, 12:25:44 »
Hayırlı olsun güle güle kullanın..Almışsınız artık arabayı, çok kafayı takma.. daha dün aldığın arabayı satarken ne olur diye düşünmek için çok erken..

Zaten yanlış hatırlamıyorsam sen eski arabadan baya bi muzdariptin..Şimdiki araçtan keyif alıyorsan, sorun da çıkarmıyorsa gerisi hikaye..

Aynen abi çok şükür memnunuz artık 3 ün 5 in lafını atmeyip zevkle binmek gerek :) Çok teşekkür ederim bu arada .

Sizin arabayi alan ne kadar kötu ettiyse sizde o kadar kötu etmissiniz...

Abi araba temiz sıkıntı yok diğerine göre çok çok daha iyi . Zarar edersekte olsun artık hayırlısı :)

Cantekin bey,öncelikle aracınız hayırlı olsun.Allah hiç kimseye kaza bela vermesin,aracınızı iyi,sağlıklı günlerde kullanın.Ancak,bu alışverişten sonra ziyadesiyle hayıflanmanıza anlam veremedim.Siz istiyorsunuz ki,malımı satarken piyasanın 5 üzerinde olsun,alırken 5 altında.dünyada yok böyle bir alışveriş.siz aracınızın keyfini sürmeye bakın.

Çok teşekkür ederim muhuttin amca. Kesinlikle öyle bişey yok haklısınız . Ben memnunum arabamdan verdiğim fiyata da değer gerek artıları olsun gerek araç olsun çok daha iyi eski aracıma göre.

İçine sindi mi kardeşim ? Sindi.

Boşver öyle her kafadan çıkan seslere.
Milletin ağzına baksaydık otobüslerde sürünüyor olurduk.

Makyajlı kasaya geçmişsin, üstelik sıfır kokusu üzerinde olan bir araba.
Millet 10 yaşındaki arabalara 35,000 TL çekmeye utanmıyor, o yüzden hiç kafanda "Acaba ?" olmasın.

Güle güle kullan. Beyaz çok daha iyi durmuş.  :tamam:

Teşekkür ederim Yüksel abi . Aynen içime sindi. temiz, kokusu üstünde, artıları var diğer aracıma göre ve beyaz olması çok cezbedici . Fazlasıda başımızın gözümüzün sadakası olsun.

Cantekin içine sinmedi bende biliyorum :D :D :D :D :D

Arabanın herşeyini öğrendim ilke yani dediğim gibi fazlada olsa fiyat sonuçta ben arabamı iyi bi fiyata sattım . Bundan zarar etsekte olur etmesekte   ;)  Onu bunu bırakıp arabaın zevkini çıkarmaya devam.   :D

Cantekin kardeşim bende kısmetse yarın aracımın satışını vereceğim 2011 Corolla Comfort ekstra orijinal toyota turbine alaşım jantlı ve özel aksesuarlı 21000 km de tamamen orjinal içi ve dışı sıfır ayarında aracımı 44100 verdim. Fakat alınmış alınmıştır senin aracında lpg varmış fiyatlar gerçekten yükseldi hem sıfır hem ikinci el anlamında.

Zafer abi öncelikle senin araba çok iyi bi fiyata gitmiş . Ama benim şuanki aracımı senin aracınla kıyaslarsam tüp 2000 tl hız sabitleyici servisten takılma 1000 tl orjinal elegant jantı servisten takılma 2.500 tl lastikler dunlop sıfır 800 tl. Ayrıca beyaz olması da bana daha cezbedici geliyor . Yani benim açımdan 47.500 e değer :) en kötü satarım 44 45 ama diğer aracımı çok iyi bi fiyata sattım sıkıntım yok . Hayırlı olsun abi bu arada. Ne almayı düşünüyosun ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 11, 2014, 13:09:58 »
Cantekin hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Bundan sonrada iyi mi ettik kötü mü ettik diye düşünme aracı keyifle kullanmaya bak böyle düşünürsen araca keyifle binemezsin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mayıs 11, 2014, 14:12:49 »
Cantekin hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Bundan sonrada iyi mi ettik kötü mü ettik diye düşünme aracı keyifle kullanmaya bak böyle düşünürsen araca keyifle binemezsin .

Haklisin mahmt abi . Ayrica anahtarsiz giris iyiydi ama anahtarida özlemisim :) arabam temiz abi gercekten prasini da hakediyor bence extralar ile :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2014, 14:24:00 »
Sen kendi aracını çok güzel fiyata satmışsın ordan bir kere karın var. Ama yeni aracı da az yüksek fiyata almışsın ki zaten piyasa aşırı yükseldi onu da hoş karşılamak lazım.

Ben 2013 model 10 000 km de elegant otomatik benzinli corollamı 51,500'e verdim geçen ay...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2014, 16:37:30 »
Cantekin öncelikle hayırlı olsun, güle güle binmek nasip etsin. Hepimizin ortak fikri önceki aracını çok iyi bir fiyata vermişsin.  Şimdiki aracında içine sindiyse kafana takma. Bende iki ay önce hatasız 23.000 km de Comfort extrayı 42.000 e aldım (Tüpsüz, ilave olarak çelikjant - spoooler ve kapı cıtaları var.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 12, 2014, 00:50:22 »
42.ye  2009 çok iyi satmis sin.Forumda dizel 2011 corolla hatasız 44.5 satıldı.benzınlısıde çok iyiyse aşağı yukarı 42-45 arasi.ama bu osmaniye tarafında bir corolla manyaklıgı var.Sanki ordakıler altın kaplı.3-5 bin pahalı.çözemedim.Artık.almışsın fazla olsa ne olacak.O paraya 2011 full paket premıum verso  alirdin.aynı zamanda cik temiz 2011 avensis elegant ekstra alırdın
Aracı tam okumadım ama benzinli ise gerçekten o arabaya çok para .Keza senin arabada 42 etmezdi ıstanbulda ankarada.Aşağı yukarı dengelemıs gibi
Edit.araç tüplü  imis.dengelemısdın kardeş.hayrını gor
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mayıs 12, 2014, 20:59:41 »
42.ye  2009 çok iyi satmis sin.Forumda dizel 2011 corolla hatasız 44.5 satıldı.benzınlısıde çok iyiyse aşağı yukarı 42-45 arasi.ama bu osmaniye tarafında bir corolla manyaklıgı var.Sanki ordakıler altın kaplı.3-5 bin pahalı.çözemedim.Artık.almışsın fazla olsa ne olacak.O paraya 2011 full paket premıum verso  alirdin.aynı zamanda cik temiz 2011 avensis elegant ekstra alırdın
Aracı tam okumadım ama benzinli ise gerçekten o arabaya çok para .Keza senin arabada 42 etmezdi ıstanbulda ankarada.Aşağı yukarı dengelemıs gibi
Edit.araç tüplü  imis.dengelemısdın kardeş.hayrını gor

Aynen tuncy abi osmaniyede toyota hastaligi var ve diger sehirler ile kiyaslarsan 3 5 bin fazla .  Az önce internette gördüm 2011 comfort extra 48 binde normal celik jantli 48 binde 49.900 diyor abi . Bizimkinde sag arka kapida boya cikti plakayida sorguladim 2 adet kazaya karismis diyor. Ama anlamadigim bisey var kaza 1  2013 ün 4. Ayinin 6 sina carpma yaziyor 400 tl snra kaza 2 2013 ün 4. Ayinin 4 ü oluyor oda park halinde carpma yaziyor 940 tl . Kaza 2 kaza 1 den nasil önce oluyor anamiyorum ve boya sadece arka sag kapida abi alir almaz sogudum arabadan . Acaba kasko diger arabanin da ücretini karsiladi o mu yazildi oraya acil biri cevap yazsin :(((((

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 12, 2014, 21:01:05
Aldigimiz galeri icine sinmezse geri airim dedi babam vermem ugrsamam diyor ne yapacam ben ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 12, 2014, 21:29:50 »
Cantekiiiinnnn  bu konudan uzaklaş artık be abicim. Kendin soğuduğun gibi babanıda soğutacaksın arabadan. Gez dolaş azcık içine sindir yahu. Keyfine bak  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 12, 2014, 21:40:18 »
940 lira hicbirsey Toyota icin, neden dersen ben arabami alirken sahibi bir gun once tamponu vurup kirmis. Serviste yaptirmasi kosuluyla anlastik, aracin arka tamponu 800 kusure degisti.
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 12, 2014, 21:43:33 »
Hayırlı olsun cantekın fazla takma tampon çamurluk gibi parçalar ise.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mayıs 12, 2014, 21:48:57 »
Cantekiiiinnnn  bu konudan uzaklaş artık be abicim. Kendin soğuduğun gibi babanıda soğutacaksın arabadan. Gez dolaş azcık içine sindir yahu. Keyfine bak  :tamam:

Yok abi o soğumaz arabadan. ama ne bileyim ben istiyorum ki tertemiz olsun kafamda sıkıntı olmasın.

940 lira hicbirsey Toyota icin, neden dersen ben arabami alirken sahibi bir gun once tamponu vurup kirmis. Serviste yaptirmasi kosuluyla anlastik, aracin arka tamponu 800 kusure degisti.

Abi anlamadığım olay şu. Ilk kaza ocağın 6 sına oluyor 2013 . Ikinci kaza ise ocağın 4 üne oluyor 2013 . Ilk kazayı 6 sına yapan bi araç  2 gün geriye gidip nasıl bi kaza daha yapıyor ?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 12, 2014, 21:49:59
Hayırlı olsun cantekın fazla takma tampon çamurluk gibi parçalar ise.

Arka kapı boyalı sadece Mustafa . Ama kayıt olayı çok saçma 2 gün geriye gidip kaza yapar mı bir araç ?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 13, 2014, 20:19:26
Sol dikiz aynası kırılmış  onu değiştirmişler 940 tl ye . 400tl de kapı boyası servise sorduk . gönül rahatlığı ile binmeye devam ediyoruz :))