0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun güle güle kullanın..Almışsınız artık arabayı, çok kafayı takma.. daha dün aldığın arabayı satarken ne olur diye düşünmek için çok erken..Zaten yanlış hatırlamıyorsam sen eski arabadan baya bi muzdariptin..Şimdiki araçtan keyif alıyorsan, sorun da çıkarmıyorsa gerisi hikaye..
Sizin arabayi alan ne kadar kötu ettiyse sizde o kadar kötu etmissiniz...
Cantekin bey,öncelikle aracınız hayırlı olsun.Allah hiç kimseye kaza bela vermesin,aracınızı iyi,sağlıklı günlerde kullanın.Ancak,bu alışverişten sonra ziyadesiyle hayıflanmanıza anlam veremedim.Siz istiyorsunuz ki,malımı satarken piyasanın 5 üzerinde olsun,alırken 5 altında.dünyada yok böyle bir alışveriş.siz aracınızın keyfini sürmeye bakın.
İçine sindi mi kardeşim ? Sindi.Boşver öyle her kafadan çıkan seslere.Milletin ağzına baksaydık otobüslerde sürünüyor olurduk.Makyajlı kasaya geçmişsin, üstelik sıfır kokusu üzerinde olan bir araba. Millet 10 yaşındaki arabalara 35,000 TL çekmeye utanmıyor, o yüzden hiç kafanda "Acaba ?" olmasın.Güle güle kullan. Beyaz çok daha iyi durmuş.
Cantekin içine sinmedi bende biliyorum
Cantekin kardeşim bende kısmetse yarın aracımın satışını vereceğim 2011 Corolla Comfort ekstra orijinal toyota turbine alaşım jantlı ve özel aksesuarlı 21000 km de tamamen orjinal içi ve dışı sıfır ayarında aracımı 44100 verdim. Fakat alınmış alınmıştır senin aracında lpg varmış fiyatlar gerçekten yükseldi hem sıfır hem ikinci el anlamında.
Cantekin hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Bundan sonrada iyi mi ettik kötü mü ettik diye düşünme aracı keyifle kullanmaya bak böyle düşünürsen araca keyifle binemezsin .
42.ye 2009 çok iyi satmis sin.Forumda dizel 2011 corolla hatasız 44.5 satıldı.benzınlısıde çok iyiyse aşağı yukarı 42-45 arasi.ama bu osmaniye tarafında bir corolla manyaklıgı var.Sanki ordakıler altın kaplı.3-5 bin pahalı.çözemedim.Artık.almışsın fazla olsa ne olacak.O paraya 2011 full paket premıum verso alirdin.aynı zamanda cik temiz 2011 avensis elegant ekstra alırdınAracı tam okumadım ama benzinli ise gerçekten o arabaya çok para .Keza senin arabada 42 etmezdi ıstanbulda ankarada.Aşağı yukarı dengelemıs gibiEdit.araç tüplü imis.dengelemısdın kardeş.hayrını gor
Cantekiiiinnnn bu konudan uzaklaş artık be abicim. Kendin soğuduğun gibi babanıda soğutacaksın arabadan. Gez dolaş azcık içine sindir yahu. Keyfine bak
940 lira hicbirsey Toyota icin, neden dersen ben arabami alirken sahibi bir gun once tamponu vurup kirmis. Serviste yaptirmasi kosuluyla anlastik, aracin arka tamponu 800 kusure degisti.
Hayırlı olsun cantekın fazla takma tampon çamurluk gibi parçalar ise.