0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Selamlar,Corolla'larda korna sesinin ince olması şehir içi için mükemmel ancak şehirlerarası yollarda ve hızlıyken yol isterken öndeki araçlar yol vermiyor, korna sesini duymuyor gibi geliyor. Kalın sese sahip korna için servise sorduğumda mevcut kornada bir ayar olmadığını, ikinci bir korna takılabileceğini Corolla Verso nun kornasının kalın olduğu onu 200TL civarı gibi bir bedelle ikinci korna olarak takabileceklerini söylüyorlar. Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir, korna sesini değiştiren oldu mu?Teşekkürler.
Yol vermek ya da almak için illaki kornaya basmaya gerek yoktur. Siz sinyal verirsiniz ve öndeki vatandaş iyi bir şöför ise sürekli dikiz aynaları ve yan aynaları her halükarda kontrol etmek zorunda. Siz sinyal veriyorsanız ve durum müsaitse zaten yol vermek durumunda. Tabi burada şöförden bahsediyoruz.
Hella süpertone taktım ben orjinallerin yerine avensise canavar oldu canavar 90 tl civarı fiyatı var tavsiye ederim
bu konu ile ilgili benim de bir maruzatım var bazı anlarda sinirlenince kornaya sanırım 4-5 saniye kadar basıyorum farkında olmadan.kornanın sesi inceliyor acaba bunun nedeni nedir ? ya da bizim arabanın kusurumu teşekkürler
normal bir durum uzun süre basınca bozulmasın diye sesi kısılıyor elinizi çekip birdaha bastığınızda normale döner