Gönderen Konu: 2003 Toyota Corolla 1.6 Sol  (Okunma sayısı 12714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: 2003 Toyota Corolla 1.6 Sol
« Yanıtla #40 : Mayıs 06, 2014, 13:36:56 »
gözünüz kulagınız dışarda olcak hep çevrenizdekilere haber vericeksiniz.biryandan da madem araba birtek izmirden alınacak 2günde bir falan girip kontroledin derim ben
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 06, 2014, 13:36:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 06, 2014, 13:40:12 »
corolla e12de benzinde de 8lt nin altında kullanan oldugunu anlarsınız forumu gezerseniz.bilgilerimde herhangi bir yanlış yok.bir arabaya istediginiz benzini lpg yi dizeli yaktırırsınız.nasıl kullandıgınıza baglı.çokta imkansız yanlış bir deger vermedim yani.ben de şuan 2002 corolla sol kullanıyorum ilk e12 lerden.sölediğiniz şu kısmına katılıyorum gerçekten rüzgardan etkilenme olayı var.viraj performansı iyi sayılmaz mı onu bilmiyorum.aracı keyfi keder 90km nin üstünde kullanırım oyüzden viraj kabiliyeti beni hiçbir zaman pişmanetmedi.lastik seçimiylede rüzgar olayını şuan olabildiğince aza indirdim.malzeme kalitesine asla kötü veya orta diyemem..millet arabasının gögsünü çatlatıyor çatlamasın diye birsürü şey sürüyor 12senede birtane küçük deforme yok.sadece birazcık esnedi hepsi bu.konsoldaki tüm kapaklar sapasaglam duruyor.hangi dügmelerinde ışık yoktu dediginizi anlamadım ama birazdan iç kabin fotosu paylaşıclam bakarsınız dügmelerin ışıgı yokmu

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 13:03:02
hangi ışıklar yok acaba.klimanın tuşları radyo ışıkları göstergeler vs hepsi ışıklı hangi tuşlar ışıksız?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 13:04:10
lpg yide 2,38tl den alıyorum ayrıca
ayna düğmeleri.camlarda vardı benim ancak belli bile değildi. ayrıca 2.38'den aldığınız istasyonu paylaşabilir misiniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 06, 2014, 13:40:56 »
alttakiyle bende görüştüm tok satıcı 23500 den aşağı inmemişti.. Terra en boş versiyonu ayrıca...
Terra en boş değil, orta donanımdır.

Linea modeli en boş donanımdır.

Siyah araç benim hoşuma gitti. 23.000-22.500 arası bırakırsa alınabilir.
Ben de BANDIRMA'dan 2000 VVT-I Terra bulmuştum. Aracın etiketi 20,900 idi. Aradığımda "Kesinlikle 20,500'den aşağı olmaz" diyordu. En son baktım ilanı biraz süslemiş ve 19.000'a düşürmüş.   :D Kime tutturabilirsem hesabı...
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Mayıs 06, 2014, 14:00:05 »
zaten birtek ayna düğmeleri ışıklı değil gerçekten.onuda ben artık ezberledim elim alıştı bakmadan rahatça kullanabiliyorum.lpg nin beşiğinde yaşıyorum ben ankara.milangaz dışında da gaz almam arabama zaten.önceden fotosunu çekmiştim ama gene yaklaştı bitmeye fotosunu çeker yüklerim bakarız beraber nekadar yakıyormuş araba.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 14:22:54
Terra en boş değil, orta donanımdır.

Linea modeli en boş donanımdır.

Siyah araç benim hoşuma gitti. 23.000-22.500 arası bırakırsa alınabilir.
Ben de BANDIRMA'dan 2000 VVT-I Terra bulmuştum. Aracın etiketi 20,900 idi. Aradığımda "Kesinlikle 20,500'den aşağı olmaz" diyordu. En son baktım ilanı biraz süslemiş ve 19.000'a düşürmüş.   :D Kime tutturabilirsem hesabı...

yüksel terranın güvenlik donanımı ile sol un donanımında farklar ne ben terraların donanımlarını güvenlik olarak bilmiyorum.jant manuel klima fln tamamda.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 06, 2014, 15:47:33 »
alttakiyle bende görüştüm tok satıcı 23500 den aşağı inmemişti.. Terra en boş versiyonu ayrıca...

En boşunda Elek. ayna ve arka cam ot. olmuyor.

Konuya gelirsek baktığınız satıcılar hep galerici ve sanayii esnafı. Yerinizde olsam galeriden yada sanayii esnafından, al sat işi yapandan araç almam. Hepsi demiyorum ama birçoğu dolandırıcıdır. Binicisinden bulmaya çalışın. Acele etmeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 06, 2014, 16:05:22 »
corolla e12de benzinde de 8lt nin altında kullanan oldugunu anlarsınız forumu gezerseniz.bilgilerimde herhangi bir yanlış yok.bir arabaya istediginiz benzini lpg yi dizeli yaktırırsınız.nasıl kullandıgınıza baglı.çokta imkansız yanlış bir deger vermedim yani.ben de şuan 2002 corolla sol kullanıyorum ilk e12 lerden.sölediğiniz şu kısmına katılıyorum gerçekten rüzgardan etkilenme olayı var.viraj performansı iyi sayılmaz mı onu bilmiyorum.aracı keyfi keder 90km nin üstünde kullanırım oyüzden viraj kabiliyeti beni hiçbir zaman pişmanetmedi.lastik seçimiylede rüzgar olayını şuan olabildiğince aza indirdim.malzeme kalitesine asla kötü veya orta diyemem..millet arabasının gögsünü çatlatıyor çatlamasın diye birsürü şey sürüyor 12senede birtane küçük deforme yok.sadece birazcık esnedi hepsi bu.konsoldaki tüm kapaklar sapasaglam duruyor.hangi dügmelerinde ışık yoktu dediginizi anlamadım ama birazdan iç kabin fotosu paylaşıclam bakarsınız dügmelerin ışıgı yokmu

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 13:03:02
hangi ışıklar yok acaba.klimanın tuşları radyo ışıkları göstergeler vs hepsi ışıklı hangi tuşlar ışıksız?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 13:04:10
lpg yide 2,38tl den alıyorum ayrıca
istanbulda e 12 corollayi 8 in altina düşüren ben hiç duymadim bizim araba 2005 model benzinli 8.4 gördüğü en az ortalama ki azcik seri kullanimda ki e-5 çikmadan sadece oturduğum semte 9 lari deviriyo araba ,viraja gelince arabanin süspansiyonlari çok yumuşak konfor için ama 5.vites e-5 te şerit değiştirirken araba beşik gibi sallaniyo
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mayıs 06, 2014, 16:15:39 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-son-son-son-firsat-otomatik-toyota-corolla-sd-1.6-sol-at-162805645/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2004-toyota-1.6-terra-hb..ilk-el-133%2C000-km-orjinal-160507977/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-otomatik-klimali-lpg-li-corolla-163501012/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-lapaoglu-otomotiv-den-2002-1.6-corolla-hb-162441474/detay

izmirde bukadar temizlerini bulamadım ama bence bunlar daha iyi.vede yanlış bilmiyorsam uzaklık olarak size yakınlar genede nitekim isterseniz bir bakın..

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:22:14
ilden ilden ile semtten semte  yakıt degişir buna hiçbir sözüm yok.ama ankarada bu degerlere ulaşabiliyorsun sıkıntı olmuyor.istanbul ile ankara farklı.beşik gibi sallanma olayına gelince lastikleriniz ne durumda.hızınız nedir arabanın süspansiyonları vs nedurumda bakmak lazım.şunu inkar etmiyorum rüzgar arabayı çok etkiliyor özellikle bu kasayı sedanı bile hemde.ama 90km hızla giderken sollama yaparken hiç beşik gibi sallanmadım ankarada.hatta sollama yaparken hiç sallandıgımıda hatırlamıyorum diyebilirim.ankarada 10lt yakanda var benim gibi 7lt dolaylarında yakanda var

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:35:07
ama  yüksel napıyor çok merakediyorum bandırmanın rüzgarı meşhurdur askerliğim orda geçti hayatımda hiç okadar egik agaç toplulugu görmedim :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 06, 2014, 16:42:26 »

ilden ilden ile semtten semte  yakıt degişir buna hiçbir sözüm yok.ama ankarada bu degerlere ulaşabiliyorsun sıkıntı olmuyor.istanbul ile ankara farklı...

Şimdi Ogün kardeşim iki gün önce Ankara'daydım. Yaklaşık 300-500km civarında yol yaptım. İstanbul'da da, Sultanahmet trafiğinde de açık zamanlarında araç kullandım. Söylediklerinden Ankara trafiğinin çok daha rahat olduğunu algılıyorum ki aslında ben öyle görmüyorum. Tamam bir İstanbul kadar yoğun değil ancak az yakıt yaktırma konusunda rekor kırılacak bir şehir de değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #48 : Mayıs 06, 2014, 16:44:44 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-son-son-son-firsat-otomatik-toyota-corolla-sd-1.6-sol-at-162805645/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2004-toyota-1.6-terra-hb..ilk-el-133%2C000-km-orjinal-160507977/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-otomatik-klimali-lpg-li-corolla-163501012/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-lapaoglu-otomotiv-den-2002-1.6-corolla-hb-162441474/detay

izmirde bukadar temizlerini bulamadım ama bence bunlar daha iyi.vede yanlış bilmiyorsam uzaklık olarak size yakınlar genede nitekim isterseniz bir bakın..

ilden ilden ile semtten semte  yakıt degişir buna hiçbir sözüm yok.ama ankarada bu degerlere ulaşabiliyorsun sıkıntı olmuyor.istanbul ile ankara farklı.beşik gibi sallanma olayına gelince lastikleriniz ne durumda.hızınız nedir arabanın süspansiyonları vs nedurumda bakmak lazım.şunu inkar etmiyorum rüzgar arabayı çok etkiliyor özellikle bu kasayı sedanı bile hemde.ama 90km hızla giderken sollama yaparken hiç beşik gibi sallanmadım ankarada.hatta sollama yaparken hiç sallandıgımıda hatırlamıyorum diyebilirim.ankarada 10lt yakanda var benim gibi 7lt dolaylarında yakanda var

ama  yüksel napıyor çok merakediyorum bandırmanın rüzgarı meşhurdur askerliğim orda geçti hayatımda hiç okadar egik agaç toplulugu görmedim :D

Teşekkür ederim Ogün bey. Nazilli ki ilana baktım ben aslen nazilliliyim. Fiyat olarak anlaşabilirsek baktırnayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mayıs 06, 2014, 16:46:42 »

80 binde 3 ay önce 4 lastik degişti salanma olayi ise ben normal karşiliyorum araba sedan bu arada bi wv gibi veya arkadasimda clio var peş peşe giderken girdi yerlere ben girince benim arabam çok savuruyo salaniyo bunu demek istemiştim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mayıs 06, 2014, 16:47:50 »
zaten kırdıgım bir rekorda yok.araca 8senedir aktif birşekilde kullanıyorum ankaradaki adı duyulan herbir servisi ustasına kadar biliyorum her gittiğimde özenle sorar titizlikle bakımı yaptırırım ve aracımın yakıtı herbirinin sölediğine göre normaldir.ankarada da bu yakıtı yakan tek insanda ben degilim.oyüzden yakıt konusunu uzatmıcam.konumuz farklı bir konu.aracımın nekadar yaktıgını ankarada görenlerde var herhangi bir sorun olmadıgına görenler var forumda.oyüzden burda konu benim ne yaktıgım degil arkadaşa uygun araba bulmak.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:51:07
kullanımdan kullanıma fark olur okan yaa..birde o konuda birşey diyemicem aynı dertten yakınıyorum yani lastikleri degiştirip nitekim azalttım genede bayaga ama virajda hiç yaşamadım.birkaç işim var.olmadı yayda takıcam zaten.bakıcam birşeyler yani.gözümün gördüğü tek kusuru bu zaten aracın.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:52:34
Teşekkür ederim Ogün bey. Nazilli ki ilana baktım ben aslen nazilliliyim. Fiyat olarak anlaşabilirsek baktırnayı düşünüyorum.

ricaederim forum buyüzden var.umarım işinize yarar ve güzel pazarlık yapabilirsiniz ben o arabayı begendin gerçekten gidilip görülmeye değer yani araç.fotolarını falanda atarım demiş.konuşmakda yarar var.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 06, 2014, 17:04:48 »
Alıntı yapılan: Mehmet Merih ÖDEMİŞ (30682) - Bugün, 16:44:44

ricaederim forum buyüzden var.umarım işinize yarar ve güzel pazarlık yapabilirsiniz ben o arabayı begendin gerçekten gidilip görülmeye değer yani araç.fotolarını falanda atarım demiş.konuşmakda yarar var.

huoop bende yarı nazillili sayılırım  :) eşim nazilliden...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #52 : Mayıs 06, 2014, 17:06:11 »
zaten kırdıgım bir rekorda yok.araca 8senedir aktif birşekilde kullanıyorum ankaradaki adı duyulan herbir servisi ustasına kadar biliyorum her gittiğimde özenle sorar titizlikle bakımı yaptırırım ve aracımın yakıtı herbirinin sölediğine göre normaldir.ankarada da bu yakıtı yakan tek insanda ben degilim.oyüzden yakıt konusunu uzatmıcam.konumuz farklı bir konu.aracımın nekadar yaktıgını ankarada görenlerde var herhangi bir sorun olmadıgına görenler var forumda.oyüzden burda konu benim ne yaktıgım degil arkadaşa uygun araba bulmak.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:51:07
kullanımdan kullanıma fark olur okan yaa..birde o konuda birşey diyemicem aynı dertten yakınıyorum yani lastikleri degiştirip nitekim azalttım genede bayaga ama virajda hiç yaşamadım.birkaç işim var.olmadı yayda takıcam zaten.bakıcam birşeyler yani.gözümün gördüğü tek kusuru bu zaten aracın.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:52:34

Bu model ve kmde aracın ederi nedir aşaı yukarı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mayıs 06, 2014, 17:06:25 »

:D 
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #54 : Mayıs 06, 2014, 17:07:14 »

:D  Yakında akraba çıkacağız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mayıs 06, 2014, 17:09:14 »
zor soru benim için gene.şahsi düşüncemi sölicek olursam adam kendiside kar edicek olursa 24ten yukarı  vermem ben.kendiside önceki sahibinden 22ye almıştır diye düşünüyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mayıs 06, 2014, 17:09:55 »
Nazillideki temiz görünüyor ama o para etmez bence..

:D  Yakında akraba çıkacağız.

:D 

o değilde bi ara buluşma yapalım dicem  :alkis: :alkis: :alkis:

araba alabilirsem tabi.... Yeni sattım arabayı , arabasız kaldık iyi mi? :rofl: :rofl: :olu:
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Mayıs 06, 2014, 17:14:02 »
Alicak olsam 2.ilandaki araçla ilgilenirdim temize benziyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #58 : Mayıs 06, 2014, 17:14:33 »
Ben de 24ten fazla verileceğini düşünmüyorum. Ne de olsa 11 yıllık.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 17:15:38
Alicak olsam 2.ilandaki araçla ilgilenirdim temize benziyo

Genellikle eşim kullanacağı için otomatik almaktan yanayım ancak bulamazsam düz viteste olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Mayıs 06, 2014, 17:17:23 »
Ben de 24ten fazla verileceğini düşünmüyorum. Ne de olsa 11 yıllık.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 17:15:38
Genellikle eşim kullanacağı için otomatik almaktan yanayım ancak bulamazsam düz viteste olur.

araç 159000de pazarlık için şunu demeniz mantıklı araba 165000agır bakıma girecek.bu bir gerçekte.ne olcagı ne çıkcagı asla belli olmaz vs diyebilirsiniz.bence işe yarıcaktır.etmez 24 üstü.
2002 corolla sol vvt-i