0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
corolla e12de benzinde de 8lt nin altında kullanan oldugunu anlarsınız forumu gezerseniz.bilgilerimde herhangi bir yanlış yok.bir arabaya istediginiz benzini lpg yi dizeli yaktırırsınız.nasıl kullandıgınıza baglı.çokta imkansız yanlış bir deger vermedim yani.ben de şuan 2002 corolla sol kullanıyorum ilk e12 lerden.sölediğiniz şu kısmına katılıyorum gerçekten rüzgardan etkilenme olayı var.viraj performansı iyi sayılmaz mı onu bilmiyorum.aracı keyfi keder 90km nin üstünde kullanırım oyüzden viraj kabiliyeti beni hiçbir zaman pişmanetmedi.lastik seçimiylede rüzgar olayını şuan olabildiğince aza indirdim.malzeme kalitesine asla kötü veya orta diyemem..millet arabasının gögsünü çatlatıyor çatlamasın diye birsürü şey sürüyor 12senede birtane küçük deforme yok.sadece birazcık esnedi hepsi bu.konsoldaki tüm kapaklar sapasaglam duruyor.hangi dügmelerinde ışık yoktu dediginizi anlamadım ama birazdan iç kabin fotosu paylaşıclam bakarsınız dügmelerin ışıgı yokmuMesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 13:03:02hangi ışıklar yok acaba.klimanın tuşları radyo ışıkları göstergeler vs hepsi ışıklı hangi tuşlar ışıksız?Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 13:04:10lpg yide 2,38tl den alıyorum ayrıca
alttakiyle bende görüştüm tok satıcı 23500 den aşağı inmemişti.. Terra en boş versiyonu ayrıca...
Terra en boş değil, orta donanımdır.Linea modeli en boş donanımdır.Siyah araç benim hoşuma gitti. 23.000-22.500 arası bırakırsa alınabilir. Ben de BANDIRMA'dan 2000 VVT-I Terra bulmuştum. Aracın etiketi 20,900 idi. Aradığımda "Kesinlikle 20,500'den aşağı olmaz" diyordu. En son baktım ilanı biraz süslemiş ve 19.000'a düşürmüş. Kime tutturabilirsem hesabı...
ilden ilden ile semtten semte yakıt degişir buna hiçbir sözüm yok.ama ankarada bu degerlere ulaşabiliyorsun sıkıntı olmuyor.istanbul ile ankara farklı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-son-son-son-firsat-otomatik-toyota-corolla-sd-1.6-sol-at-162805645/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2004-toyota-1.6-terra-hb..ilk-el-133%2C000-km-orjinal-160507977/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-otomatik-klimali-lpg-li-corolla-163501012/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-lapaoglu-otomotiv-den-2002-1.6-corolla-hb-162441474/detayizmirde bukadar temizlerini bulamadım ama bence bunlar daha iyi.vede yanlış bilmiyorsam uzaklık olarak size yakınlar genede nitekim isterseniz bir bakın..Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:22:14ilden ilden ile semtten semte yakıt degişir buna hiçbir sözüm yok.ama ankarada bu degerlere ulaşabiliyorsun sıkıntı olmuyor.istanbul ile ankara farklı.beşik gibi sallanma olayına gelince lastikleriniz ne durumda.hızınız nedir arabanın süspansiyonları vs nedurumda bakmak lazım.şunu inkar etmiyorum rüzgar arabayı çok etkiliyor özellikle bu kasayı sedanı bile hemde.ama 90km hızla giderken sollama yaparken hiç beşik gibi sallanmadım ankarada.hatta sollama yaparken hiç sallandıgımıda hatırlamıyorum diyebilirim.ankarada 10lt yakanda var benim gibi 7lt dolaylarında yakanda varMesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:35:07ama yüksel napıyor çok merakediyorum bandırmanın rüzgarı meşhurdur askerliğim orda geçti hayatımda hiç okadar egik agaç toplulugu görmedim
Teşekkür ederim Ogün bey. Nazilli ki ilana baktım ben aslen nazilliliyim. Fiyat olarak anlaşabilirsek baktırnayı düşünüyorum.
zaten kırdıgım bir rekorda yok.araca 8senedir aktif birşekilde kullanıyorum ankaradaki adı duyulan herbir servisi ustasına kadar biliyorum her gittiğimde özenle sorar titizlikle bakımı yaptırırım ve aracımın yakıtı herbirinin sölediğine göre normaldir.ankarada da bu yakıtı yakan tek insanda ben degilim.oyüzden yakıt konusunu uzatmıcam.konumuz farklı bir konu.aracımın nekadar yaktıgını ankarada görenlerde var herhangi bir sorun olmadıgına görenler var forumda.oyüzden burda konu benim ne yaktıgım degil arkadaşa uygun araba bulmak.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:51:07kullanımdan kullanıma fark olur okan yaa..birde o konuda birşey diyemicem aynı dertten yakınıyorum yani lastikleri degiştirip nitekim azalttım genede bayaga ama virajda hiç yaşamadım.birkaç işim var.olmadı yayda takıcam zaten.bakıcam birşeyler yani.gözümün gördüğü tek kusuru bu zaten aracın.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 16:52:34ricaederim forum buyüzden var.umarım işinize yarar ve güzel pazarlık yapabilirsiniz ben o arabayı begendin gerçekten gidilip görülmeye değer yani araç.fotolarını falanda atarım demiş.konuşmakda yarar var.
Alıntı yapılan: Mehmet Merih ÖDEMİŞ (30682) - Bugün, 16:44:44Teşekkür ederim Ogün bey. Nazilli ki ilana baktım ben aslen nazilliliyim. Fiyat olarak anlaşabilirsek baktırnayı düşünüyorum.ricaederim forum buyüzden var.umarım işinize yarar ve güzel pazarlık yapabilirsiniz ben o arabayı begendin gerçekten gidilip görülmeye değer yani araç.fotolarını falanda atarım demiş.konuşmakda yarar var.huoop bende yarı nazillili sayılırım eşim nazilliden...
Yakında akraba çıkacağız.
Alicak olsam 2.ilandaki araçla ilgilenirdim temize benziyo
Ben de 24ten fazla verileceğini düşünmüyorum. Ne de olsa 11 yıllık.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 17:15:38Genellikle eşim kullanacağı için otomatik almaktan yanayım ancak bulamazsam düz viteste olur.