Gönderen Konu: 2003 Toyota Corolla 1.6 Sol  (Okunma sayısı 13747 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
2003 Toyota Corolla 1.6 Sol
« : Mayıs 04, 2014, 21:01:05 »
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ailemize yeni bir üye katıldığı için en kısa zamanda araç almak istiyorum. Sahibinden.com da bir ilan gördüm. Toyotaların sağlam olduğunu hep duyuyorum. Gönül ister sıfır almak ancak hem acemilik hem de maddi durumlardan dolayı 2.el almak zorundayım. Bu benim ilk arabam olacak.

İlan şu : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-22950tl2003-corolla-1.6-vvti-sol-otomatik-en-dolusu-hacback-163176752/detay

Toyotalar hakkında kulaktan duyma fikirlerim var. Bu araba ile ilgili herşeyi anlatırsanız sevinirim.

1. Bagajı geniş mi? Çocuk arabası konulacak malum.

2. Araç benzin&lpg'li. Şehiriçi ve şehirdışı yakıt değerleri fiyatları yaklaşık ne kadar olur?

3. Bu model bir araç bu kadar eder mi?

Bunların dışında söylemek istediğiniz her şeye açığım. Şimdiden teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

2003 Toyota Corolla 1.6 Sol
« : Mayıs 04, 2014, 21:01:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '03
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: 2003 Toyota Corolla 1.6 Sol
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2014, 22:30:47 »
hoş geldiniz. Bende 1.4 benzinli manueli var otomatik konusunda birşey diyemem lakin benim aracın 210.000 de ve tank gibi  daha ben corollayi herkese tavsiye ederim. Sizin gösterdiğiniz ilan daki aracın fiyatı çok uygun iyice  bi baktitin ben o hataya ddüştüm  uygun fiyata diye atlayip aaldım sonrasi uuğraş dur hakkında hayırlısı neyse o olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2014, 22:36:57 »
Fiyatı bana da uygun geldi. Bu modellerin piyasası nedir? Aracı illa servise götüreceğim. Toyota yetkili servisini önerir misiniz expertiz için?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '03
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2014, 22:55:16 »
Ustam fiyat çokuygun  ben yetkili servise getirmedim getirmedigime cok pismanim sakin sıradan bir sana yii kaportacisina gösterme ya servis yada çok profesyonelliğe güvendiği n birine baktir birde aracın şase nosu nu bir sgortaciya sorguların benim nacizane tavsiyem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • ANI YAŞAMAK LAZIM SEVDİKLERİMİZLE
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 224000
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2014, 23:21:37 »
Ailenizin yeni üyesi ve siz hoş geldiniz.
1. Bizimde 8aylık oğlumuz var onun için araba arayışına girmiştik 1yıl evvel. Renault aldık pişman olduk 6ay içinde sattık. En önemli sebebi bagajın yarısını lpg tankının kaplaması ve arka koltuk darlığıydı.
Şuan 97 model 1.6 gli otomatik corolla var ve çok memnunuz. Ben alırken sedan olmasına, lpg tankının bagajda ekstra yer kaplamamasına( bende simit tank stepme yerinde takılı) dikkat ettim ve çok iyi yapmışım şuan çok rahatız. Ayrıca arka koltukta oturacak kişinin şöför ve yan yolcu arkasında sıkışmadan oturup oturamayacagına dikkat ettim. Çünkü oto koltuğu yada puset koyacaksınız. Bizim araçta bu sıkıntıda yok. Ben 192cm boyunda 91kg biriyim ben ve arkamda oturan rahatça sığıyor.Tavsiyem sedan olur.
2. Lpg li araçta hangi markayı kullandığı önemli bizde atiker sıralı var son lpg ayar ve bakımdan önce kmde ş.içi 30krş, benzinde 50krş yakıyor. İş yerim evime 4km yani yakın ve dik yokuş çıkıyorum çok trafik ışığı var çok dur kalk yapıyorum bunlar etkilidir mutlaka. Ş.dışı lpg 20krş yakıyor benzine bakmadım. Çekişte bir sorun yok. Tavsiyem lpg markası Brc olan bir araç bulmaya çalışın yada onun ayarında.
3. Bu model 22.950tl demiş galerici, enfazla 22750 maksimum bence 22500e iner. Bence fazla. Çünkü eminim biraz vaktiniz varsa aynı model ve marka araracı direkt sahibinden daha uyguna bulursunuz. Aracı kesinlikle servisten öte experium vb. Yerlerde raporlu tam kontrole sokturun. Galericiye sorun araçta bilmem gereken bir sorun var mı, değişen,boya, kaza, ağır bakımı yapıldı mı vb. Eğer söylediğinizin dışında birşey çıkarsa siz ödersiniz deyin. Galerici arabasına güveniyorsa tamam der ama aksiyse yok kardeşim ben uğraşamam orlarda der yada anlatır;) yakın zamanda tecrübe ettim:)
Not: vvti motorlarda yağ yakma yada eksiltme gibi sorunlardan bahsediliyor bu modeli kullanan daha tecrübeli arkadaşlara sorun cevaplayacaklardır.
Gönlünüze göre bir araç bulmanız dileğiyle.
Sevgi ve Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2014, 02:29:23 »
2002 corolla sedan kullaniyorum 80000de aldık suan 166000i devirdi.aracima temiz baktim ve birkere bile olsun yolda kaldigi icin sanayiye gitmedi bakimdan bakima gidiyorum. Oncelikle bunu soliyim dedim. Baktığınız kasa en temiz kasalarindan biri corollanin sahsi görüşüm ve tecrübem.8senedir kullaniyorum.bende manuel zevki var otomatik sevmem nasildir bilmem oyuzden.ama sehir ici tup ile 19krsun ustunu görmem. Kisin belki arada 22krs olur okadar.aracim lpgli lovato kullaniyorum. Kaliteli iscilik orjinal malzeme ile yapilan bir lpg gaz ayari iyi ve filtresi iyiyse sanayiye sokmaz.arac konfor olarak gercekten cok guzel tam bir aile arabasi olarak düşünüyorum. Temizini bulursaniz km nin alasini yaparsınız. Bu araclarda dikkatetmeniz gereken sey yag yakma olayıdır. Ama abartilicak tüh tüh diyecek bir durum değil. 10000km de 2ltre yag yakiyorum. Araç guneste durdu göğsü catladi zarar gördü vs gibi durumlar yasatmaz.gogus catlamasi cok cok nadir görülür. Donanim olarak biraz boştur ama guvenlik ve temel donanimlardan ödün vermez full olanları. Temizi bulursaniz tavsiye ederim sedanda bakin derim. Performans ve atiklik olarak aynilar.ama attiginiz araci ben pek tutmadim icime sinmedi daha dogrusu.bilmem etmem temizliğini sadece öngörü. Gidip gormekde yarar var.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2014, 02:35:08
Ayrica sahsi görüşüm arac icin istedigi fiyat cok degil.bunun sebebide motoru ve kasasi temiz bir araba alır temiz binerseniz yaptığınız km yi unutursunuz bu arabada.ben 8senede hicbir motor arizasi yaşamadım dedigim gibi.hb olarak sinirlamayin kendinizi ki daha temizlerini bulabilesiniz diye tavsiyeediyorum.gene cvplamadigim veya baska sorunuz olursa bilgim kadar cevaplarim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2014, 07:38:49 »
Öncelikle hoş geldiniz

Fiyat olarak kesinlikle çok uygun aracı kaporta mekanik ve en önemliside otomatik şanzumanı iyi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim Ogün abi ve diğer kullanıcılar gerekli bilgileri vermiş 2003 Otomatik Sedanı 1.5 yıl kullandım.şanzıman 4 ileri otomatik geri kaçırma yapmaz kolay kolay arıza çıkarmaz ve bir çok otomatikden daha atiktir.
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Mayıs 05, 2014, 07:52:27 »
Hepinize tek tek cok teşekkür ederim. İllaki expertiz yaptiracagim. Bu sart.

Peki 2003 bu arac mi 2009 145000de dizel nissan note mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 05, 2014, 08:35:28 »
Nisan note u bilmem ama  piyasasi yok  gibi tahmin ediyorum bide dizel 100bini devirmiş bi araç ,2005 corolla manuel kullaniyorum tank gibi  84 binde şuanda  hiç bişekilde  yolda kalmadim kalmadik motor ariza lambasini veya onun gibi bi işik tabloda yanmadi dahi benzinde sizi üzer yakit tüketiminde bizim araba 100km 8.5 9.0 civari yakiyor  sizin alcaginiz tüplü dahi olsa otomatik viteste biraz farkli olur manuele göre
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2014, 11:39:47 »
Arkadaşlar aracı aradım. Sağ ön çamurluk değişik ve araç komple boyalı. Güneş yanığından olduğunu söyledi. Expertize götürecegim dedim ancak bunlardan baska bir sey cikarsa sen karsilarsin dedim tamam dedi. Komple boyali olmasi kafami karistirdi. Ne dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2014, 11:57:20 »
Arkadaşlar aracı aradım. Sağ ön çamurluk değişik ve araç komple boyalı. Güneş yanığından olduğunu söyledi. Expertize götürecegim dedim ancak bunlardan baska bir sey cikarsa sen karsilarsin dedim tamam dedi. Komple boyali olmasi kafami karistirdi. Ne dersiniz?

Komple boyalıysa riskli. Plaka ve şasi numarasından tramer sorgulaması yaptınız mı? ekspertize de fazla güvenmeyin bazen baştan savma iş yapıyorlar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 05, 2014, 12:15:41 »
Note bende tavsiye etmem..zaten dun size demiştim icime sinmedi diye.peki niye 2004 2005 de bakmiyorsunuz onlarda ayni kasa
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 837 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 05, 2014, 12:29:47 »
Güvendiğiniz bir kaporta ustası varsa yanınıza onu alın. Kaporta ekspertizine sokmaya bile gerek yok böyle bir durumda.

1-COROLLA SEDAN almadan önce ben de HB bakıyordum. HB'lerde bagaj sıkıntısı var, size küçük gelecektir.
Aile aracı olarak SEDAN kasayı tavsiye ederim.

2-COROLLA SEDAN otomatik ile 5 kişi, full bagajla 22.3 kuruş tüketim değeri yakaladım.
Şehir içinde henüz ölçme şansım olmadı fakat trafik yoğunluğu az olan şehirlerde 25 kuruşu geçmez.

3- Bu modeller bu parayı eder de ilandaki araç o parayı eder mi düşünceliyim. İş maalesef 22,950 TL'yi vermekle bitmiyor.
İçinize sinmeyen kısımlar olacaktır, onları yaptırayım derken fiyat artacaktır. Örneğin ben aracı aldım, üzerine 2.500 TL masraf yaptım ancak içime sindi.
Sizin ilanını attığınız araç da hor kullanılmışa benziyor.

Özetle; araba işlerinde kesinlikle acele etmeyin, içinize sinen aracı alın.
Limitinizi 2-5.000 TL arası arttırdığınız zaman "İşte bu !" diyebileceğiniz bir aracı alın. Bu paraya verilen COROLLA'da her zaman bir şey ararım.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2014, 12:30:44 »
Ben su an izmirdeyim. En fazla 23.000 tl butcem var. Sadece sahibinden gibi sitelere bakiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mayıs 05, 2014, 14:03:45 »
Acele etmeyin derim.illaki temiz birseyler cikar karsiniza.biz baska araba almaya niyetliydik bianda karsimiza bu çıktı. Sokakda otoparka çekmiş ilanını cama yapistirmis.biz bole bulduk bu arabayı. Kısmet acele etmeyin..

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2014, 14:56:27
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-satilik-toyota-161155493/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tertemiz-2001-vvti-sol-full-plusfull-160830205/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-nadir-temizlikte-corolla-sol-154705469/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sinif-toyota-153692064/detay

şuanlık size önerebilceklerim bunlar.bir bakarsınız isterseniz.birisi e12 kasa yani 2003 model ile aynı kasa digerleri e11 kasa aynı motora sahip daha torklu bir motor.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2014, 15:02:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-sol-vvt-i-152598201/detay  şuna bir bakın isterseniz ihtiyaçtan satıyor 24000e inmesi çok muhtemel.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2014, 15:08:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-cok-temiz-kazasiz-toyota-corolla-hb-1.6-sol-duz-vites-163325580/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acill..otomatik-sol.80bin-kmde-160357832/detay  bunada bir bakılabilir

2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 05, 2014, 16:40:56 »
Araç temize benziyor ama bel alti boyaliymiş  :|
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #16 : Mayıs 05, 2014, 16:56:45 »
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İzmir dışı araba alma imkanım şu an yok. Bir de genellikle eşim kullanacak otomatik ve hb olması daha iyi olacaktır. Hb bagajını sonunda gönderdiğiniz linklerden birinde gördüm ve yeterli olacağını düşünüyorum. Otomatik olması ilk tercihim ancak manuelde olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 05, 2014, 17:09:41 »
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İzmir dışı araba alma imkanım şu an yok. Bir de genellikle eşim kullanacak otomatik ve hb olması daha iyi olacaktır. Hb bagajını sonunda gönderdiğiniz linklerden birinde gördüm ve yeterli olacağını düşünüyorum. Otomatik olması ilk tercihim ancak manuelde olur.

Eşiniz için düşünüyorsanız dediğiniz gibi otomatik iyi olur, ancak şu aralar 2. el fiyatları şişti gerçek değerlerinin üzerinde araçlar acele karar vermeyin derim biraz daha beklemekte fayda var çok acil değilse yaz sonunu tavsiye ederim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mayıs 05, 2014, 17:23:15 »
Aytac abinin dedigine katiliyorum aceleniz yoksa bekleyin fiyatlar şişti..cevrenizede haber salın temiz arabalar öle rahatlıkla bulunabiliyor eger denk gelirse
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Grafiker
  • 2 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 05, 2014, 17:44:54 »
plaka gizlendiyse hayır çıkmaz.