Gönderen Konu: 7.nesil golf ile corollayı mukayese etmek  (Okunma sayısı 17537 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
Ynt: 7.nesil golf ile corollayı mukayese etmek
« Yanıtla #140 : Mayıs 08, 2014, 08:56:33 »
vw ler o kadar çok arıza veriyorki vw tamirinden kazandığı parayla porsche cayenne alan usta tanıyorum, ama yinede insanlar gidip bi ton para veriyorlar
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Mayıs 08, 2014, 08:56:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Mayıs 08, 2014, 10:25:43 »
vw ler o kadar çok arıza veriyorki vw tamirinden kazandığı parayla porsche cayenne alan usta tanıyorum, ama yinede insanlar gidip bi ton para veriyorlar
Bu ironik olmuş o zaman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Mayıs 08, 2014, 11:03:00 »
Fazla abartiliyo bu ariza işi 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Mayıs 08, 2014, 11:32:14 »
Fazla abartiliyo bu ariza işi

bana da öyle geliyor citroenlere bakıyorum 1.6 hdı hatasız 2010-2011   33-35-37 bin tl valla sudan ucuz..
niye böyleymiş arıza yaparmış dayanıksızmış falan filan .....
milletimizin algısı değişmeli bence akıllı olanlar bu araçlara çok para vermeden sahip oluyorlar tabi :alkis:

hdı motora zaten laf yok ömürlük dizel. arıza çıkarsa neresi çıkaracak her yerde servisi var özel servisi zaten araç fransız parçası ucuz  sayılabilir yakıta zaten laf yok ncap tesleri 5 yıldız donanım full daha ne olsun. ama yok adam gidip 2001 hondaya corollaya 30 bin lira istiyor... ama böylesi daha iyi akıllı olan adam gibi arabalara biniyor işte ;)

ne yalan söyleyeyim sıkışır aracı satarsam citroen alır taş gibi binerim dizeline
al sana örnek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ertemel-autopia-dan-sadece-40-bin-orj-km-de-dizel-163782253/detay
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Mayıs 08, 2014, 11:51:57 »
Kayseri de tanıdığım kaliteli bir özel serviste aynı şeyi söylüyor. Opel ve vw olmazsa diye başlıyorlar. Ama inanamıyorum açıkçası bir çok yakınım vw grubu araç kullanmakta. Hiç bir sıkıntıları da olmadı. Ben de astra kullandım keza öyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Mayıs 08, 2014, 12:03:34 »
hep aynı şeyleri söylüyorum, arabayı yeni alacaksanız aldığınız arabanın farkı nerdeyse yok.

araba 10 yaşına gelince anlarsın sitroenin ne demek olduğunu :)  paran varsa ne ala, yoksa toyota.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #146 : Mayıs 08, 2014, 13:21:46 »
hep aynı şeyleri söylüyorum, arabayı yeni alacaksanız aldığınız arabanın farkı nerdeyse yok.

araba 10 yaşına gelince anlarsın sitroenin ne demek olduğunu :)  paran varsa ne ala, yoksa toyota.

10 yıl sonra çöpe mi atılıyor hocam citroenler  :argh:

babamın markası değil toyota honda hepsinin argesi var çalışıyorlar az çok kaliteleri yaklaştı birbirine premium hariç
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Mayıs 08, 2014, 14:19:32 »
10 yıl sonra çöpe mi atılıyor hocam citroenler  :argh:

babamın markası değil toyota honda hepsinin argesi var çalışıyorlar az çok kaliteleri yaklaştı birbirine premium hariç

yok dostum niye çöpe atılsın :) ama şugün 2003 2004 model citroen araçlarına bak. yaptıkları yapacaklarının garantisi :) bugünlerde fiyatlar arasındada uçurum yok. renault bile çok güzel görünüyor. ama renault a 15 yıl bindik dahada hiçbir modelini almam :) toyotayıda sadece param yetmediği için aldım, memnun kaldım. çünkü arabam 23 yıllık araba :)  hangisi alınır dersen mercedes derim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Mayıs 08, 2014, 17:40:32 »
bana da öyle geliyor citroenlere bakıyorum 1.6 hdı hatasız 2010-2011   33-35-37 bin tl valla sudan ucuz..
niye böyleymiş arıza yaparmış dayanıksızmış falan filan .....
milletimizin algısı değişmeli bence akıllı olanlar bu araçlara çok para vermeden sahip oluyorlar tabi :alkis:

hdı motora zaten laf yok ömürlük dizel. arıza çıkarsa neresi çıkaracak her yerde servisi var özel servisi zaten araç fransız parçası ucuz  sayılabilir yakıta zaten laf yok ncap tesleri 5 yıldız donanım full daha ne olsun. ama yok adam gidip 2001 hondaya corollaya 30 bin lira istiyor... ama böylesi daha iyi akıllı olan adam gibi arabalara biniyor işte ;)

ne yalan söyleyeyim sıkışır aracı satarsam citroen alır taş gibi binerim dizeline
al sana örnek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ertemel-autopia-dan-sadece-40-bin-orj-km-de-dizel-163782253/detay
bazi şehir efsaneleri var böyle dilden dile gidiyo yok dsg problemli yok turbosu bozuluyo yok servisler bayram ediyor e sen bu araca biniyosun zamanla deforme oluyo parçalarda allah mi yaratti bunu kul yapimi  bizleride allah yaratti ama yaşlaniyoruz birakta arabada yaşlansin her zaman ilk aldigin gibi olcak değil ya bu araçlar  toyota kullaniyoruz ama şuan araba alicak olsam tiguan alirim  wv hem daha prestijli hem daha çok hoşuma gidiyor donanimi zengin herkes hoşuna gideni alir kisacasi zaten herkes bir markayi alsa diger markalar napardi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #150 : Mayıs 09, 2014, 21:46:44 »
Gösterdiğiniz araç 170km hızla direğe çarpmıştır.O hızda hiç bir araçtan sağ çıkamazsınız,S class mercedes dahil.Gayet saçma bir paylaşım.Tamamen ard niyetli bir paylaşım olarak görüyorum.Golf bu halde ise Corolla'yı zaten düşünemiyorum.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #151 : Mayıs 09, 2014, 22:06:52 »
Gösterdiğiniz araç 170km hızla direğe çarpmıştır.O hızda hiç bir araçtan sağ çıkamazsınız,S class mercedes dahil.Gayet saçma bir paylaşım.Tamamen ard niyetli bir paylaşım olarak görüyorum.Golf bu halde ise Corolla'yı zaten düşünemiyorum.

saçma derken golften bana ne ben aşırı hızın felakete yol açabileceğini gösterdim golfe teneke diyen oldu mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Mayıs 09, 2014, 22:39:48 »
Kaç km hizla girdigini pek fazla düşünmeye gerek yok ki hiç bie toyota ile kiyaslamayin  çünkü o normal bir golf degil gti 2.0 motor allah bilir kaçla girmiştir o hale gelmiştir ve 2009 yilinda gerçekleşmiş bir kaza eski

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #153 : Mayıs 09, 2014, 23:53:39 »
saçma derken golften bana ne ben aşırı hızın felakete yol açabileceğini gösterdim golfe teneke diyen oldu mu?
Konu burada Golf ve Corolla karşılaştırması. Konu başlığıda sürat ve felaket değil. Gönderdiğiniz resimde bir kıyaslama olursa anlam taşır yoksa gerisi çamur atmadır.Attığınız mesaj öncesinde bu konu ile ilgili bir yazışmada yoktur..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #154 : Mayıs 10, 2014, 12:48:28 »
Konu burada Golf ve Corolla karşılaştırması. Konu başlığıda sürat ve felaket değil. Gönderdiğiniz resimde bir kıyaslama olursa anlam taşır yoksa gerisi çamur atmadır.Attığınız mesaj öncesinde bu konu ile ilgili bir yazışmada yoktur..

:)tamam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '19
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Mayıs 11, 2014, 13:28:21 »
Siz şakamısınız yahu Tiguan dediğiniz aracın var oluşu Rav4'e dayanır compack suv segmentini rav4 le toyota yaratmıştır bu segmentde bulunan araçların arazide yapabildiklerine bakılınca lidere oynayan iki araç vardır bunlardan biri nissan x-trail diğeri rav4'tür bunları honda Crv takip eder tiguan bu araçlara rakip değil altarnatif olarak tasarlanmış piyasaya sürülmüş bir araçtır, aynı şekilde amarokta hilux ve mitsubishi l200 için altarnatif seçenektir arazide japonlara karşı eli çok zayıf olmakla birlikte, 10 yıl sonraki amarok modellerinin ne halde olacağını birlikte göreceğiz. Sizin bahsettiğiniz 8 ileri otomatik şanzımanın yarın öbürgün çalışıp çalışmayacağı malum emin olabilirsiniz :) iyi günler
Yeni toyotacı olarak , objektif olarak yapıyorum bu yorumu. Geçen yıl iş gezisi için dubai deydik. Çöl safarisine çıktık , kum tepelerinden diğer kum tepelerine uçan , resmen 60derece yan giden dik tepe tırmanan ciplerle 1 saate yakın bir seyahat. Bizim grup heycanla az sayıda olan hummer a bindik. yolculuk boyunca 2 kez yolda kaldık ve bizi 2 kezde konvoydaki land cruiser çekti. Ve konvoydaki şoförlerden edindiğimiz bilgilere göre Land cruiser bu konuda ayrı bir segment olduğu. x5,q7 ve diğer ciplere biraz binek oto gözüyle bakıyorlar. land cruiser seviyesinde land discovery var biraz. Onun dışında rakipsiz bir makine gerçekten. Konvoyun başını çektiler kum tepesinden kum tepesine uçuşlarını hayranlıkla izledik :)
Unknown!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Mayıs 11, 2014, 14:34:23 »
Yeni toyotacı olarak , objektif olarak yapıyorum bu yorumu. Geçen yıl iş gezisi için dubai deydik. Çöl safarisine çıktık , kum tepelerinden diğer kum tepelerine uçan , resmen 60derece yan giden dik tepe tırmanan ciplerle 1 saate yakın bir seyahat. Bizim grup heycanla az sayıda olan hummer a bindik. yolculuk boyunca 2 kez yolda kaldık ve bizi 2 kezde konvoydaki land cruiser çekti. Ve konvoydaki şoförlerden edindiğimiz bilgilere göre Land cruiser bu konuda ayrı bir segment olduğu. x5,q7 ve diğer ciplere biraz binek oto gözüyle bakıyorlar. land cruiser seviyesinde land discovery var biraz. Onun dışında rakipsiz bir makine gerçekten. Konvoyun başını çektiler kum tepesinden kum tepesine uçuşlarını hayranlıkla izledik :)
zaten orda land cruiserdan  başka araba gitmiyo çöllerde çok iyi gerisi yalan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Mayıs 12, 2014, 15:07:03 »
c segmentinde satış adetleri gösteriyor zaten
golf
astra
focus  diye devam eden sıralamalarda 5. 6.sırada bulunur corolla. golf ile mukayese edilmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Mayıs 12, 2014, 15:27:24 »
c segmentinde satış adetleri gösteriyor zaten
golf
astra
focus  diye devam eden sıralamalarda 5. 6.sırada bulunur corolla. golf ile mukayese edilmez.

Satışa göre mukayese her zaman doğru değildir. Kaldı ki bazı satışların içerisinde şirket filo satışları vardır. Golf'ün kaliteli olduğu doğru ama dünya çapında bakarsanız yine corolla önde çıkar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Mayıs 13, 2014, 22:05:50 »
Satışa göre mukayese her zaman doğru değildir. Kaldı ki bazı satışların içerisinde şirket filo satışları vardır. Golf'ün kaliteli olduğu doğru ama dünya çapında bakarsanız yine corolla önde çıkar.

Corolla'nın filo satışları yok mu yoksa niye yok çok yaktığı için mi performans düşük olduğu için mi  ;)
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.