0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevaplarınız için teşekkür ederim bunları göz önünde bulunduracağım.Peki E12 corollaların otomatik viteslileri nasıldır vites geçişlerinde hissedilir sarsıntı oluyor mu?
Daha once soylemeyi unutmusum 2005 corolla var terra benizinli tup yok 84 binde 100km 8.7 yakiyor istanbulda oturuyorum fazla kullanilmiyor km dusuk oyuzden sanayiye hic girmem silecegi bile servisten aliyorum 10bin km de bir servise girer yolda daha kalmadim bir kere bile
otomatik sürmedim ama mauel çok seri kalkiş çok iyi ve 2.vites çok uzun
sahidende öyleymiş şu video çok hoşuma gitti.Toyota corolla e12 acceleration 0-100
Şubat Ayında 2006 Model 77.000 KM' de, LPG Takılmamış, Sadece Arka Sol Çamurluğunda Dururken Çarpma 2 adet aynı yerden 500 TL + 500 TL Tramer Sorgusu Var, Siyah, Gedizlerde Bir Tanıdığından Aracı Sorgulattırdım Bakımlarıda Servis Bakımlı İdi.26.500 TL' ye Satın Aldım. Satıcının İlanı Siteye Koyduğu Günden 1 Gün sonra Aracı Satın Aldım. Aynı Semtte oluşumuzdan Satış Kolay Oldu.Dikkat Ettiğiniz Şeyler Varmıydı Diye Sorsanız, BOSCH Oto Servisinde Ekspertiz Yaptırdım, Eksper Raporuda Temiz Çıktı. Bir Şeyini İncelemeden Aldım Açıkcası,Nacizane Görüşüm Ekspertizi Yaptırırsanız En Azından İçinizde Süphe Kalmadan Gönül Rahatlığı İle Satın Alabilirsiniz..Saygılar..
Arkadaşlar bir sorum daha olacak, aracın terra mı sol mu olduğunu neresinden anlıyoruz?Stoplardan mı?