0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında reno dizellerinde bence geçmişten beri hiç sorun yoktu, sadece yakıt seçiyorlar, ilk dönem gelenler subap eritiyordu, çünkü reno piyasaya ilk girdiği zaman euro dizel bile yoktu bizim memlekette, kaliteli yakıt kullandıkları sürece, reno dizel motorlarının da uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum
bilgi amaçlı soruyorum atilla abi veriler okadar oynarmı yaa..4,4 nere 6,5 nere gerçekten.tamam verilere inanmıyalımda bukadar oynama çok degilmi peki..trafik koşuluna göre degişir o konuda katılıyorumda 6,5 çok geldi sanki bana yaa..yanlış anlama tezatlık için demedim bukadar nasıl oynar yani diye.neye göre 6,5 yakar mesala..aynı trafikde nasıl oluyorda multi daha az yakabilioken dci çok yakıyor.sebebi ne
Ogün fabrika şehir içi verilerinin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur bu tamamen kullanıcı odaklı bir iştir. benim 5 litre yakmamın hikmeti ben kalkışları bilhassa şehir içinde az devirde yaparım , oğlum şehir içi rav4 otomatikle 50 lira yakarsa ben aynı arabayla 42-45 lira yakıyorum tamamen gaz pedalı odaklı bir şey. Birde ani fren ve sık sık fren kullanmak yakışı arttırır. ben bu misali lineadaki 6,5 lt verisiyle renodaki 4,4 lt verisinin yanlışlığını göstermek için verdim. herkes bilirki kastamonu şehir içiyle istanbul şehir içi teraziye bile konulamaz.
abi bi arkadaş konu açtı versomu nissan qashqai mi diye konu nasıl olduysa bu noktaya geldi işte konusu hiç olmasın diye bende açıyım dedim kimse birbirini kırmadan birşeyi ispatlamaya çalışmadan atış serbest abi başlamak istermisin Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2014, 14:13:00http://www.arabalar.gen.tr/renault-clio-1-5-dci-icon-i3473.htmlhttp://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/LINEACLASSIC/Teknik.aspxbunlar yakıt verileri arkadaşlar gördügünüz gibi öncelikle sokakda test edilmiş kanıtlanmış degerler bunlar.yani benim düşüncem falan degil.ama şuna katılıyorum kasa olarak linea mı clio mu deseler şu yeni çıkan clio dışında clio almam megane tercihim olurdu param olsa bu alternatifler arasında.kasa olarak clio nun eski kasalarını begenmiyorum daha basit kalıyor linea daha sagflam kalıyor yanında görünüm olarak.tabi buarada fiat grubu ve parçalarıda ucuz tabi.ama şunu söliyebilirim uzun ömür ve yakıt konusunda sonuç ortadadır.herkese keyifli tartışmalar saygı çerçevesindeMesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2014, 14:17:24birde bu arada ankarada eryamandan kızılaya giden kendini şehiriçi kullanıyor sanıyor diye bir mesaj geldi diger konu başlığında..bu görüşe biraz kızıyorum açıkcası eryamanda oturuyorum ve ben heryere şehirdışı diye mi gidiyorum.sincan eryaman bunlar ankaraya ait degil mi.bu yollar üzerinde de 70km radarı yokmu.belli yerler de noktalarda kırmızı ışıklar çevirmelere yokmu.. ozaman ümitköyde çayyolunda hatta çukurambarda oturanda şehir içinde oturmuyor o da nasılsa eskişehir yoluna bakıyor.bu anlayışın yanlış oldugunu düşünüyorum.bu devirde ankarada biryere gidecek olupda istanbul yolunu veya eskişehir yolunu kullanmıyan var mı ki yani.hep ara sokaklardan gidiyoruz hepimiz..