Gönderen Konu: Sebebini Anlayamadıgım Garip Ses  (Okunma sayısı 3458 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Sebebini Anlayamadıgım Garip Ses
« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2014, 18:15:40 »
Kardeş evli barklı insanız çoluk çocuk çıkamıyoruz ki evden .Bekar olsam tozunu attıracam piyasanın da .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2014, 18:15:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 15, 2014, 18:18:40 »
durum anlaşılmıştır abi :D tamam ben iki kişilik parkederim sorun olmaz :) saglık olsun kısmet belki başka zamana bir boşlugun olur abi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '11
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 22, 2014, 04:39:55 »
2005 1,6 sol aracımız vardı aynı durumdan bende şikayetçiydim çaresi vardır illaki de aynı sesten mi bahsediyoruz bilmiyorum ama aynen 120 yi az geçince arabanın içinde konuşulmuyordu bile gürültüden sanayiye gittim bi usta rot başlıklarını değiştirdi sorun devam edince başka ustaya gittim bu kayışın dibindeki bilyelerin dağılmasından dedi onları değiştirdi çok birşey fark etmedi bu işlemde saygılar...
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ankara'dan selamlar
  • Kilometre: 230000
  • Model Yılı: '02
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 25, 2014, 16:15:37 »
Havalandirma gözlerinden birisi kapalı ise sızan hava ıslık çalıyor olabilir. Yüksek hızlarda olabiliyor. Benim başıma gelmişti. Bi kontrol edin derim
2002 1.6 COROLLA TERRA VVT-I AC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 26, 2014, 11:16:48 »
Arkadaşlar geçen hafta arabayı yıkarken bir şey fark ettim plakalığın alt tarafında  bulunan ızgara şeklindeki plastik yerin tırnakları yerinden çıkmış onları güç bela hepsini yerine geri oturttum ondan sonra tekrar denemedim ama ön taraf rüzgar alan yer neden böyle bir ses yapmasın dedim bunu da şöyle fark ettim benzinlikle basınçlı su tutuyordum aracın ön tarafına radyatör deki pislikler falan gitsin diye diye geriden tutarken o duyduğum sese benzer bir ses duydum tutmaya devam ettim baktım ses aynı neyse yıkama işi bitti kurulama yaparken eğildim baktım 2 tırnak tutuyor gerisi boşta yerinden çıkmış vaziyette toplamda 8 -9 tırnak vardı hepsini tek tek oturttum taş gibi oldu şimdi Gene ses gelirse bu havalandırma aklıma geliyor bir yerde okumuştum yüksek hızdayken iç havalandırmayı aktif hale getirmek gerekiyormuş birde eger ses devam ederse onu deneyeceğim .Gene gelmeye devam ederse yapacak bir şey yok zaten ayda yılda bir o hıza çıkıyorum oda önemli değil .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "