0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sevdim ya güzel olmuş...Uzun yolda rahat olur...Sakıncası yoksa Nerede ve kaça yaptırdığınızı da paylaşır mısınız..?
aslında şeffaf kaput koruma filmi var ama onlar nasıl olur acaba?bu kırmızılık kötü görüntü vermiş,bir süre böyle duruncada boyaya zarar veriyor.
Ankara'da Gönen deri firmasına yaptırdım 60 tl kargoya1 günde gönderdiler Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2014, 19:58:17 kırmızılık sportif görüntü için benim istegimleYapıldı şeffaf filmler koruma sağlamıyor ayrıca ürün orjinal Deri altında özel astar var boyaya Zarar vereceğini sanmam devamlıÜzerinde durmayacak zaten
Kusuruma bakmayın bilmedigimden soruyorum. Ben boydan kaput filmi yaptırdım. Sizin bu ürünün kırmızı bölgeye kadar kılıf gibi koruması mi var yoksa sadece fotoğrafta gözüken kırmızı bölüm mü var. Yani korumayı nasıl yapıyor?
Şimdi farkettim deriyi. Kırmızı haricinde mantıklı aslında :-)
Gerçek deri gayet mantıklı bir çözüm. Suni deri gibi olacağını zannetmiyorum. Viniller bana göre hiç hoş değil. Bana göre tercihiniz olan kırmızı bölüm haricinde çok hoş ve orjinal durmakta. Zira beyazdan da ziyade taş sorunu metalik renkler için bir kabus. Paylaşım için teşekkürler. Satıcı hakkında daha detaylı bilgi paylaşabilir misiniz?Mesaj Birleştirildi: Nisan 14, 2014, 09:05:25Yakın zamanda Ankara'ya gitme durumum var. Aracıma göre olanı var ise alabilirim.