Gönderen Konu: Arabama lastik alacam ne almalıyım yardım lütfen..  (Okunma sayısı 1552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 83000
  • Model Yılı: '07
  • 6 kere teşekkür etti
mb arkadaşlar .. bundan 1,5 ay önce filan yağmurda fark etmeden çukura girdim sağ ön ve sağ arka lastikler gümledi malesef  :( . idaretten iki cıkma lastik  taktım ama içime sinmedi sıfır lastik acam ama alırken neye dikkat etmem gerek ebat ve marka konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. aram 2007 terra hb  ..
  ve ayrıca o cukur hadisesinden sonra arabada vınlama sesi hissetmeye başladım. arabayı da 3 ay önce aldım acaba normalde vardı da ben mi fark etmiyodum yoksa lastiklerden  sonra dikkat ettiğimden mı ses gelmeye başladı . özellkle 80 den sonraki hızlarda ve rölantide calışırken fark diyorum.. bunun lastiklerlerle ilgisi olabilir mi  sizce ..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabama lastik alacam ne almalıyım yardım lütfen..
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2014, 16:51:48 »
Öncelikle geçmiş olsun Lastik olarak GOODYEAR EFFECTİON GRİP PERFORMANS 2014 serisini şiddetle öneririm a-b etiket değerine sahip bir lastiktir .Pahalı derseniz kumho ecoving kh27 var oda eynı değerde farklı bir markadır fiyatı daha uygun. Vınlama sesine gelince sert çukurda lastikler gümlediğine göre teker bilyaları zarar görmüş olabilir denemesi basit uzun soluklu bir rampa da yaklaşık 80-110 km arası aracı boşa atıp dinleyin aracı çukura düşürdüğünüz taraftan ses geliyor ise bilin ki bilyalar sizlere ömür .değişmesi lazım
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2014, 17:17:57 »
petlas/starmax. diğer markalara tonla para dökmeyin derim
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2014, 17:26:27 »
Starmaxx petlas kumho tabsiye ederim ayrinti isterseniz linkleri ile atarim.ama daha pahali borsey alicaksaniz goodyear tavsiyeederim.butcenizi solerseniz daha net yardmci olabiliriz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2014, 17:27:26 »
Bu bölümdeki konuları okuyun lütfen:

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?board=25.0
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler