Gönderen Konu: toyota corolla mı renault symbol vaya megane mi  (Okunma sayısı 32809 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: toyota corolla mı renault symbol vaya megane mi
« Yanıtla #20 : Ekim 11, 2008, 22:06:19 »
Sıfır araba ile kullanılmış 80-100.000 de  olan bir aracı nasıl mukayese edebiliriz.. eşyanın tabiatına aykırı değilmi.. burada olduğumuza göre hepimiz toyotayı seviyoruz..fakat sanki biraz taraflı konuşuyoruz gibi..
        netice olarak benim 22.000 ytl m olsa ..2004 toyotaya 0 ..yeni symbolü tercih ederim ..ama o kadar param yok mecburen  ..paramıza göre bakacağız...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 11, 2008, 22:06:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 12, 2008, 01:56:34 »
Oyak-Renault da bir taraf, oyle degil mi Oner Bey?
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Ekim 12, 2008, 11:29:34 »
Eğer megane ve clio dediğin fiyata ise hiç düşünmeden clio yada megane al dostum :) bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #23 : Ekim 13, 2008, 08:32:38 »
Oyak-Renault da bir taraf, oyle degil mi Oner Bey?
tabiki öyle ....hatta ben oyak üyesi olmama ve şu anda maisin bize yaptığı opsionlu hayli istifadeli.. araba kanpanyasına bakarak dahi toyotayı tercih ederim..ama dediğim gibi yeni ile eski kavramları nı da dikkate alırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 13, 2008, 09:46:55 »
ben 1993 gli kullanıyorum
99 terram vardı sattım bunu aldım
özellikle aradım
bunu bilen bilir :)
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Ekim 14, 2008, 21:35:29 »
Bu da sorumu .Tabi ki Toyota.
Türk insanı para gibidir.Işığa tut, içinde Atatürk'ü göremezsen sahtedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Enkısa zamanda Toyota
« Yanıtla #26 : Ekim 17, 2008, 22:14:54 »
  Merhaba arkadaşım; sana şukadarını söyleyebilirimki, megane 2003 Daynamique kullanıcısı olarak şu an yazdıgım site toyotaclub erişmeye çalıştığım nokta Corolla hayırlı aksamlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #27 : Ekim 18, 2008, 00:42:58 »
Yok yok tabiki Toyota... 1998 madel 1.3 XL toyatamı satıp gittim sıfır 2004 model clio sembol aldım 21500 ytl'ye 2003 sonuydu aldığım tarih. iyi kötü 3 yıl bindik sorunsuz ama hep beni tedirğin etti arac 2006 yılının sonunda 15000 ytl'ye sattım ve hep istediğim ve beğendiğim Toyota verso'yu aldım 2005 model ikinci el 15000 km'de işte ozaman araba bu dedim... sıfır bir araç kullanmak iyi ama ikinci el piyasıda çok önemli.sembol'u geçin derim belki megan olabilir ama aynı paraya iyi bir toyata daha mantıklı görünüyor, tabiki bu benim fikrim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 18, 2008, 01:14:18 »
arkadaşım sen nediyon bu arabaları corollayla kıyaslaman arabadan fazla anlamadığını gösterir bence. yani yanlış anlama  :) bu arabaları ben corolla yanında araba sınıfına bile sokmam hele clio. güler geçerim. megane ise tam bir balon. hiç göründüğü gibi değil bir iki makyajla araba klıığına sokmaya çalışıyorlar bunları. akıl mantık var ya. megane kaç senelik bi modelmiş ki. corolla 1966 yılından beri dünyanın en çok tercih edilen orta sınıf otomobili. bu tesadüf mü. efden püfden olsa 1966 dan beri üretilirmi corolla.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #29 : Ekim 18, 2008, 16:13:05 »
tabii ki tartismasiz toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Ekim 19, 2008, 21:38:49 »
Arkadaşlar...  ben 98 yılında 96 model da toyota aldım  2003 e kadar kullandım 189000 km yapmıştım hiç ama hiç bir problem çıkarmadı.ekonomik nedenlerden sattım sonra peryodik zamanlarda clio megane vectra astra kullandım  bu aracların hiçbirindende toyota tadını rahatını alamadım. en düşük modelinden olsun toyota olsun dedim hiçbir arabaya bakmadan 93 toyota sw aldım ve memnunum toyota toyota toyota..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 19, 2008, 23:00:42 »
  Merhaba arkadaşım; sana şukadarını söyleyebilirimki, megane 2003 Daynamique kullanıcısı olarak şu an yazdıgım site toyotaclub erişmeye çalıştığım nokta Corolla hayırlı aksamlar...

noktayı koymuşsunuz hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #32 : Ekim 21, 2008, 09:13:07 »
Şirkette Clio ve Meganlar var, hepside kütük gibi konfor hak getire... elbette corolla al derim kendi adıma...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #33 : Ekim 21, 2008, 23:59:57 »
valla megane na yaklaşma bence albi corolla devam et yola pişmanda olmassın megane 2 bende kullandım berbat bi araba 1.seri nasıl bilmiyorum ama yinede TOYOTA :)
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 22, 2008, 01:03:40 »
Bunun bir de satması var. Onu da düşünmek lazım bence. Belirttiğiniz markalar içerisinde satması en kolay araba Toyotadır. Ben olsam 2. el de olsa Toyota alırdım.
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #35 : Ekim 22, 2008, 10:55:33 »
şunu belirteyim istanbullu arkadaşlar çok iyi bilirler yoğun trafikte bazen dikkat ettinizmi bilmiyorum  yol kenarlarında kaputu açık arabalar olur  ben hiç bir toyotanın kaput açık beklediğini görmedim ama megane aracını çok gördüm bu taraflı gözlemmidir bilmiyorum
öner Cebeci arkadaşım clio symbol  aracı önermişsin yeni veya eski fark etmez o araba ile yolculuk yaptınızmı arka koltuğuna oturdunuzmu bir deneyin ondan sonra fikrinizi söyleyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 22, 2008, 11:39:57 »
megan 2 nin performansı iyi bence
konfor ve dayanıklılık için aynı şey soylenmez heralde
2,elide gerçekten iyi
kriterlerinize uyuyorsa alınabilir yani :)
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 22, 2008, 12:23:39 »
Çalıştığım şirkette 2 adet Megane SW ve 3 adet Sümbül mevcut. Hepsi de dizel. Çok uzun yıllardır, yaklaşık 100.000 km'de bir yenilenerek bu modeller kullanılıyor. Hepsinin periyodik bakımı düzenli olarak yapılır. Şimdiye kadar hiç bir sorun çıkardıklarını görmedim, duymadım. Mekanik dayanıklılık konusunda kötü değiller ama özellikle Megane'larda elektronik problemlerine rastlanabiliyor. Fakat bazen kullanmak durumunda kalıyorum, şürüş keyfi gerçekten hiç yok. Oturma pozisyonları kötü, vites geçişleri belirgin değil, direksiyonlar hissiz. Özellikle Sümbüller kütük gibi diyebilirim. Eski Toroslar'dan tek farkı sadece direksiyonun yumuşaklığı :D Ayrıca kayınvalidemin 1,6 Megane 2 sedanını sık sık kullanmak durumunda kalıyorum. Performans olarak fena değil ama yukarıda dediğim gibi oturma pozisyonu ve vites keyif vermiyor. Genel olarak aracından fazla bir beklentisi olmayanlar için üzerinde durulabilecek ekonomik bir alternatif olabilir Renault modelleri.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 26, 2008, 01:09:16 »
size yasadıgım bir olayı anlatırsam bence daha iyi karar verebilirsin megane 2 ile otoparkta dalgınlıgımdan dolayı sadece ufak bir vurmayla ön tarafı dagılan bir arac bizzat arkadasım biniyor ve modelinin arabası degiller bence hic yeni diye alıp binmeyin he paranız varsa sıfır alın garantisi bittikten sonra (özellikle dizelse ) satın yoksa cok basınız agırır renault un sıfırına binecegime ikinci el temiz (özellikle yetkili servislere düsen )araclara bakmanızı öneririrm ne arabalar geliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #39 : Ekim 31, 2008, 15:14:01 »
size yasadıgım bir olayı anlatırsam bence daha iyi karar verebilirsin megane 2 ile otoparkta dalgınlıgımdan dolayı sadece ufak bir vurmayla ön tarafı dagılan bir arac bizzat arkadasım biniyor ve modelinin arabası degiller bence hic yeni diye alıp binmeyin he paranız varsa sıfır alın garantisi bittikten sonra (özellikle dizelse ) satın yoksa cok basınız agırır renault un sıfırına binecegime ikinci el temiz (özellikle yetkili servislere düsen )araclara bakmanızı öneririrm ne arabalar geliyor

Megane nın mı önü dağıldı ??? kusura bakma ama renault dünyada kaza esnasında en az darbeyi alan 1. araç seçildi reklamlara bakmıyosun herhalde bu başlığı açan arkadaş sen bide megane clup 'a üye ol oroyada aynı konuyu aç hangi arabayı alacağına öyle karar ver tmm burdaki arkdaşlar renault kullanmadığı için renault'u tabiki kötüleyecektir ama 2 arabayıda kullanan bilir ;)
kimse yanlış anlamasın ben bir renault megane kullanıcısı olarak toyotayı kötülemiyorsam burda lütfen sizde kullandığım arabayı kötülemeyin (yazdıklaarım yanlış anlaşılmasın ben burda 2  markayı kıyaslamıyorum sadece başlığı açan ark. öneri sunuyorum ) Saygılar