Gönderen Konu: Lancia'da Türkiye Pazarından Çekiliyor.  (Okunma sayısı 1096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Lancia'da Türkiye Pazarından Çekiliyor.
« : Mart 25, 2014, 11:21:31 »
Sadece İtalya'da satacakmış. Türkiye'de 2013 te 782 adet satış yapmış, çekilmesi normal.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/bir-otomobil-devi-daha-turkiye-den/ekonomi/detay/1856805/default.htm
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

Lancia'da Türkiye Pazarından Çekiliyor.
« : Mart 25, 2014, 11:21:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: Lancia'da Türkiye Pazarından Çekiliyor.
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2014, 11:31:50 »
Zaten bayağı tipsiz araçlar üretiyorlardı benim fikrimce :) Yakında tasarımları oldukça iyi olan alfa çekilmez umarım Türkiye'den.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2014, 11:33:33 »
Zaten bayağı tipsiz araçlar üretiyorlardı benim fikrimce :) Yakında tasarımları oldukça iyi olan alfa çekilmez umarım Türkiye'den.

Tipsizlik konusunda hem fikirim. Alfa da bu yola girebilir ama Alfa'nın özel müşterileri var.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 531 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 25, 2014, 11:41:05 »
Lancia bana göre Türkiye pazarına çok ciddi giremedi ve Fiat ile AlfaRomeo arasından sıyrılamadı. Aslında pazara sürdüğü araçlar çok güzel ve kaliteli. Ancak tutundurma faaliyetleri çok önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 25, 2014, 11:45:24 »
Tipsizlik konusunda hem fikirim. Alfa da bu yola girebilir ama Alfa'nın özel müşterileri var.
+1 Alfa'nın premium bir havası var ki zaten fiat'ın premium markası olarak die biliyorum özel müşterileri de o premium havadan kaynaklı olsa gerek :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 25, 2014, 11:59:29 »
Allah hayırlısını nasip etsin, Dün ismini hatırlayamadığım lancia ve alfa qulietta yı detaylı inceledim bayide. Alfanın iç mekan kalitesini fiata eş tutanlar gerçekten haklıymış, klima butonları, panel kalitesi tamamen aynı.  Satış fiyatı olarak, bazı markalara kıyasla avantajlılar. Hondanın bir tık üzerinde olabilir kalite ama bence toyotanın altında, C segmenti için konuşmam gerekirse, araç 4 kapı(5 kapı) hatchback olmasına rağmen, arkada birinin oturmasının mümkünatı yok, kafası sürekli tavanla temas halinde, bacaklarıda ön koltukta ciddi kasılmak zorunda kalıyor, keşke tek kapı dizayn etselermiş, arka kapının bir önemi kalmamış, yük taşınmadığı sürece. Lancia ona kıyasla bir tık daha önde bence, ama onda da komik detaylar görmedim değil, bir dashboard var, pertavsız kullanmanız lazım, hız ve deviri görmek için. Fiat bünyesi kapsamında satılan, malzeme kalitesi tek iyi olan araç 500 bence, ama C si veya L si değil, sade 500 , fındık kabuğu kadar olan, geri kalanı komple çeksinler, türkiye, linea sıyla, doblosuyla gayet mutlu. Alfada eski 145 ler , 156 -159 lar kıvamında araçlar yapacak ise devam etsin, yoksa bize eziyeti bıraksın.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Lancia\\\'da Türkiye Pazarından Çekiliyor.
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2014, 12:18:10 »
Allah hayırlısını nasip etsin, Dün ismini hatırlayamadığım lancia ve alfa qulietta yı detaylı inceledim bayide. Alfanın iç mekan kalitesini fiata eş tutanlar gerçekten haklıymış, klima butonları, panel kalitesi tamamen aynı.  Satış fiyatı olarak, bazı markalara kıyasla avantajlılar. Hondanın bir tık üzerinde olabilir kalite ama bence toyotanın altında, C segmenti için konuşmam gerekirse, araç 4 kapı(5 kapı) hatchback olmasına rağmen, arkada birinin oturmasının mümkünatı yok, kafası sürekli tavanla temas halinde, bacaklarıda ön koltukta ciddi kasılmak zorunda kalıyor, keşke tek kapı dizayn etselermiş, arka kapının bir önemi kalmamış, yük taşınmadığı sürece. Lancia ona kıyasla bir tık daha önde bence, ama onda da komik detaylar görmedim değil, bir dashboard var, pertavsız kullanmanız lazım, hız ve deviri görmek için. Fiat bünyesi kapsamında satılan, malzeme kalitesi tek iyi olan araç 500 bence, ama C si veya L si değil, sade 500 , fındık kabuğu kadar olan, geri kalanı komple çeksinler, türkiye, linea sıyla, doblosuyla gayet mutlu. Alfada eski 145 ler , 156 -159 lar kıvamında araçlar yapacak ise devam etsin, yoksa bize eziyeti bıraksın.

Mesaj Birleştirildi: Mart 26, 2014, 12:18:20
+1

Mesaj Birleştirildi: Mart 26, 2014, 12:23:38
iç mekan kalitesi olarak alfa hakikaten çok kötü. yada dış dizayna baktığımızdaki güzellik iç mekanda da aynısını beklememize neden oluyor.
tam bir hayal kırıklığı. tabi bir de kaput altı görüntü benim hiç hoşuma gitmeyen yanlarından biri.
ancak aracın sessizliği , daha doğrusu ön ve arka takımlarının yapısı,bağlantısı ve ayarları harika ben söylenecek söz bulamadım doğrusu.
gene de eski alfalara göre kalite gözle görülür düşük
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi