0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rav uzmanı Atilla Abi. Vergi dezavantajı var, ancak 2001 model olmasından dolayı biraz daha az vergisi. LPG kaç km de takılmış uyumu nasıl? iyice incelemek lazım aracı. LPG problemli ise benzine dayanılmaz. Yoksa temiz görünüyor fotolara göre. Plakayı da koymamış olması biraz soru işareti.
Atilla abiye mail attım. Arabanın eğer kazası belası yoksa on tane araba eskitir. Bende çok beğendim km side düşük. Servisten expertiz raporu iste ve tasdiklettir km nin orj.olduğunu motor durumunu ve kazasızlığını filan dedi. Bende ilaveten burada başka bir bilen var mı sormak istedim. Bu araç bana sıfır aracımı sattıracak neredeyse
Eyvah bu arabalar insanın aklını çeliyor. Boş ver kardeş sen en azından bir müddet 0 arabana bin, maceraya girme derim. En kötü 0 en iyi 2. elden iyidir derlerdi eskiler ama ben katılmıyorum buna.
Bu araba hakkındaki yorumlarınızı, model hakkındaki yorumlarınıza ihtiyacım var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-aydogan-toyota-plaza-dan-2001-model-rav-4-2-0-otomatik-lpg-li-155996745/detay/
LPG'nin kaç km de takıldığı önemli olan. Bu arada LPG deposu çok çirkin olmuş. Aytaç Beye katılıyorum, Atilla Amcanın RAV modeli var ve bu konuda size çok detaylı bilgi verebilir. Araca söylecek bir şey pek yok, gayet güzel. Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 10:35:49Fiyatı da bu modelde, Toyota marka bir 4x4 için makul ama orjinallik durumuna ve bakım kayıtlarına bakmak gerekir.
Birinci husus; LPG ile ne kadar az yol yapmışsa o kadar iyidir. LPG ile benzinin yanma dereceleri farklı olduğundan ve LPG yaklaşık 110 derecede yandığından motorun özellik piston etrafındaki sekmanlara özellikle yağ segmanına ve motor subaplarının yanmasına ve buna bağlı olarak diğer parçalara dolaylı yoldan zarar verecektir. Benzin ise 90 derece civarlarında yanar ve motor buna göre tasarlanmıştır. Bu yüzden ne kadar geç takılırsa o kadar iyidir.İkinci husus: Boyayı çok fazla takmayın. Milyonlarca aracın ve insanın olduğu bir trafikteyiz.Üçüncü husus: Zaten tamamen servis bakımlıysa km yi anlarsınız.