0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki geçermi sizce offf ya moralım bozuldu..gerçek usta bulmak zor iş iskenderunda
farlara film çekmek sakıncalı,yada ben beceremedim aslında siyah filmi çektim çokta hoşuma gitti ama aydınlatmayı çok engellediği için söktüm daha sonradan fark ettim ki çizikler oluşmuş kaportacılara sordum çok sıcağı sevmez o yüzden olmuş dediler fön makinasının sıcağından olmuş yani,görüntü çok kötü değil ama moral bozucu
Vernik sıkmışlar gibi görünüyor.Farlar plastik olduğundan ısınınca genleşir, soğuyunca daralırlar, o nedenle vernik olmaz.
Gidip hatalarini duzeltmelerini isteyin. Paranizida geri alin bence o farlar çöp. http://www.fartemizligi.netBurasi isin piri
Vay arkadaş benim elimde alet edevat olmadığı halde zımpara ve cila işelemini elimle yaptığım halde böyle bir durum oluşmadı .Biraderin 2006 aracıda aynı böyle oldu arabayı aldıktan 2 ay sonra yazın farları resmen bir şey dökmüşçesine matlaştı hatta o kadarki içi gözükmüyordu desek yeri ilk başta biri çekemeyip bir şey yaptı sandık sonra anladıkkı bizden önceki işlem yaptırmış ve muhtemelen üzerine bir şey sıkmışlar bizde farı kalından başlayarak inceye doğru zımpara çeşitleri ile güzelce temizledik daha sonra ince pasta ve su ile son katı iyice yapatık en sonra güzelce yıkayıp temizleyip kuruladık maguars plastx cilayı en son yedire yedire sürdük sonuç mükemmeldi ve 2013 yılı yaz ayında yaptığımız işlem ve hala araç farında bir sorun yok ha ilk günki parlaklığı kalmadı tabi ama en azından buğulu ve göstermeyen bir far yok gayet temiz ve iyi ışıtan bir far .