0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim ön lastikte de çok ince yarılma var, sizinki gibi yaday değil dikey. Lastikçiye götürdüm ilk olarak "hava kaçağı var mı dedi incelemeden" , "yok" edim. Aldı baktı etti bişey olmaz dedi "içim rahat etmiyor" deyince açtı içeriden bir de yama yaptı. "sıkıntı yaşamayalım" dedim "abi 3-5 lira için senin hayatını tehlikeye atar mıyım, hiçbirşey olmaz" dedi.Yanılmıyorsam 1 yıla yakındır kullanıyorum o lastikle ve otobanda aracın müsade ettiği yüksek hızlarada da çıkmışlığım var ve hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür fakat önceden de belirttiğim gibi benim yarık dikine ve yama büyüklüğünde, sizinki yatay, çukurlara girip çıktıkça sıkıntı yaratabilir, lastikçiye göstermete fayda var..
abi müdüre söyledim sıkıntı olursa değiştir dedi bende siparişi verdim, ve benim lastik malesef hava kaçırıyor, makamda kullanıdım için yeri geldiği zaman yüksek süratlara malesef çıkıyorum
hava kaçırıyorsa risk yüzeyi çok yüksek bence, değiştirmekle iyi karar vermişsiniz eğer lastiğiniz çok yeni değil ise çift olarak değiştirmenizde fayda var
Son resim sıkıntılı, zatı muhterem baya bir abanmış herhalde. Ben değiştirirdim, çünkü lastik şakaya gelmez. XL türü lastik ise kenarları güçlendirilmiştir bu arada.
Evet, XL olduğu için delememiş, baya canı sıkılmıştır bu duruma Öküz herif.
lisedeyken öğrenciler sinir oldukları hocanın aracını çizerlerdi sizinkide böyle bir garez sonucu değildir umarım geçmiş olsun değiştirmeniz en iyisiydi araçlarımızda yanımızdakilerin vebalinide taşıyoruz Allah korusun..