0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba.. bir araba alacağım reno twingo şöyle bir durum var.. aracın aküsü değiştirilirken yeni akü 2 gün takılmamış ve aracın kilometre göstergesi dijital oldugundan, kilometre sıfırlanmış diyor araç sahibi.. sizce böyle bir durumun olması mümkün mü? o zaman her akü değişiminde kilometre sıfırlansın.. bana bahane gibi geldi bu durum..
hocam bu muayene kayıtlarına nerden ulaşılıyor.. tüvtürkün sitesinde plakadan sorguluyorum sadece nerde ne zaman muayene yapıldıgı yazıyor.. ayrıntılar için ise rapor kodunu girin yazıyor.. başka bir yöntemi varsa söylerseniz sevinirim
onu yaptım 5664 e plaka noyu yazdım 2 satır mesaj gönderdiler ondada sadece 1 adet hasarı mevcuttur demiş ve sadece tarihini yazmış..başka hiç bi bilgi yok.. Mesaj Birleştirildi: Mart 12, 2014, 10:42:38araç sahibine muayene kodunu sordum bilmiyor.. zaten kilometre sıfırlanması olayı canımı sıktı huylandım ben bu işten almıyacagım vazgeçtim
Muayene kodunu hatırlamayabilir ama elinde çıktı raporu olması lazım, onu da vermeye yanaşmıyorsa bu işte katakulli olabilir.
sakat iş valla
aynen abi km yi de geri çekiyolar diye duydum ben
Hemde Tuvtürk kayıtlarındaki son muayene km'sine göre dikkat çekmeyecek şekilde geri alıyorlar, anlamak hemen hemen mümkün değil.
gel de 2.el araca güven yani