Gönderen Konu: Hankook ventus prime 2 kullanan varmi  (Okunma sayısı 1169 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Hankook ventus prime 2 kullanan varmi
« : Şubat 28, 2014, 20:44:46 »
bugun  versoya 205/55/16 hankook ventus prime2 adeti 160 tl den 5 taksit 4 lastik aldim.mich. primacy 3 240 bridges. turanza too1 yanilmazsam 220 tl idi.Insallah memnun kalirim.onceki michelin primacy hp ler iyiydi ama 2 defa kaldirima surttum iki seferde top atti derler ya oyle oldu.Hankook lar hakkinda bazi yorumlar fena degil.bazilarida yerden yere vuruyor kafam karisti.kullanan varmi merak ediyorum.Ayrica vw forumlarinda kullanacilarin cogu memnun.Cogu jetta da hankook veya pirelli o7 geliyormus.Michelin cok az mis.
Olan oldu aldim bir sefer.Her isim boyle acele ederim.Aniden olur.Arastirmaya vaktim olmaz.Alirim sonra bakarim...
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

Hankook ventus prime 2 kullanan varmi
« : Şubat 28, 2014, 20:44:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 12100
  • Model Yılı: '15
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Hankook ventus prime 2 kullanan varmi
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2014, 22:12:39 »
tuncay nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik ,bende 4 ay önce petlas aldım gayet memnunum ,600 tl de ben verdim .valla ıslak zeminde mükemmel şimdilik,fabrika çıkışı bridgestone du 4 yıl gitti hakkari gibi bir yerde,2010 da michelin aldım 3 yıl gitti antep gibi bir yerde,şimdide petlas ülkeme katkım olsun ve niye fazla para vereyim dedim ve aldım .gayet te memnunum,inşallah sende memnun kalırsın...
44 MALATYA 44
2007  verso comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2014, 22:34:12 »
Hankook ben kullanıyorum çok memnunun Tuncay prime modeli değil,  ama memnun kalacağını düşünüyorum ben michelin çıkartıp hankkok taktım eskisini aratmiyor.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2014, 23:55:41 »
Kullanicalarin cogu memnun.testlerde guvenilir degil.michelin 960 tl vermektense,640 hankok lar.Hayirlisi.raif cim goruselim hir ara.mustafa beyden selcukun yaptigi modulu almayi dusunuyorum uygularsin. Birde su kapilari deri yapalim dostum.malsemeler benden iscilik senden nasil
2011 d4d Corolla