0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bayram degil seyran degil eniştem niye tebbessüm etti?Mehmet abim bu Lexus aşkı nereden böyle?
Piyasa bilgisi olmasın Yusuf Gıcıklık etmenin alemi yok alamıyoz işte :rofl:Baktım Camry olmuyor bari ciğere bakacaksam tam olsun dedim
Şimdi aynı espriyi yapmayayım diyorum ama bunun dolusu da bir başka olur hani.
Ama espirinin de tam yeri hani.Diğer yanda 2006 model lexsusta kullanılan anahtarsız çalıştırma avensiste kullanılan elekronik kontrollü direksiyon vb bazı uygulamaların 2011 yılından itibaren Corolla ve avensislere kısmen uygulandığını görmek cidden güzel.
lexus'un es serisi için türk vatandaşlığından çıkabilirim.
Elektrik destekli direksiyon Corollada 2002 yılında Avensiste 2003 yılında başladı.Acep onlar dahamı üstün ki?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lexus-emsalsiz-temizlikte-lexus-ls400-siyah-148400018/detayBu araç uzun süre kafamı kurcalamıştı aslında.Fakat aynı model Mercedes s yada e serisi insanın kafasını çok kurcalıyorBu aracın hikayesini Toyota sakarya fabrikasını ziyaretimde misafir salonunda beklerken izlemiştim ve eve gelir gelmez ilk iş Türkiyede var mı ona baktım.Cevap evet var sadece 2 tane Biri satıldı diğeri ise bu.Gençlere göre bu araba ihtiyar gibi gelebilir ama ısıkta sakın kafa tutayım demeyin....
Ama espirinin de tam yeri hani.
Ama dolusu da ayrı güzel oluyor o aracın hani... Sağdaki daha dolu olanı...